![]() |
2 Eklenti(ler)
nerdeyse 1 aydır her çıkan yeni sürgünü salyangozlar tarafından kemirilen clematislerimi bu şekilde korumaya çalışıyorum, umarım işe yarar
|
1 Eklenti(ler)
clematislerimi yiyen suçluyu yakaladım ve olay mahallinden uzaklaştırdım! meğer akşamları çıkıyormuş ortaya!
|
Clematis severler için yeni türler zen garden da satışa sunulmuş.
Zengarden - Türkiye'nin tercih ettiği bahçecilik sitesi |
clematisi çok seviyorum ve sipariş vermek istiyorum ancak son 3 ayda Zengarden hakkında o kadar çok şikayet okudum ki cesaret edemiyorum açıkçası. :(
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/sarilicilar/40983.htm |
Çok güzel gerçekten.
|
Dalından çok kolay kökleniyor.
Ancak kargolar o kadar pahalı oldu ki kimseye göndereyim diye teklif dahi etmiyorum. |
1 Eklenti(ler)
Josephine
|
1 Eklenti(ler)
Hepsi güzel.
|
1 Eklenti(ler)
Yaz boyu açsalar
|
Evet yaz boyu açsalar, bir de kokuları olsa.
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Arkadaşlar hepinize merhaba Clematis hastalığı bende de başlamış bulunmakta 20 yeni tür siparişi verdim 1001 fidan ve zengarden de bu lar hakkında tecrübesi olanlar acaba bana bilgi verebilir mi türler:
1 rasputin Clematis 2 niobe Clematis 3 Anna karolina 4 shin shigyolu 5 serafina 6warszawska Nike 7 misayo 8 ouchess of edinburg 9 violet Elizabeth 10 kacper 11 patricia ann fetwel 12wildfrire 13 wyuyan pennel 14 the presiden 15 belle of woking 16 William kennet 17 rhapsody 18 innacent bluoh 19 westerplatte 20 bees jubile Elinde bunlardan olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi güneşe dayanımı nasıl bakımı kolay mı yaz aylarında kaç güne bir sulamalıyım şimdiden teşekkürler |
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Güzel türler seçmişsiniz. Kökü gölgede kendi güneşte konumlanacak şekilde dikersiniz. Bakımı çok kolay.Yaz mevsimi bol su sever. Mutlaka onun sarılacağı bir aparat yapmalısınız. İnternette çeviri yaparak yabancı kaynakları okuyabilirsiniz. 3 ayrı budama şekli cinsine göre yapılır, iyi günlerde büyütün. |
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Linki yukarıda. Umarım işinize yarar. Ben ilk defa duydum. Çok basit yollar var. Kesinlikle işe yarıyor |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 687442 Hatta bu sanki. Eklenti 687441 Artık karar sizin. Güzel bir kokusu yok, yardımı olacaksa. |
Bende 3 tane yabani Clematis var bahçemde çıkmıştı nereden geldiler bilmiyorum , şuana kadar hiç çiçekte açmadı bakalım ne zaman açacaklar [emoji3]
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
1 Eklenti(ler)
Clematis mis Beatman
Eklenti 689796 Bu yıl için ilk çiçeği :) Şapşik soğanlara sarılmış az kalsın göremiyordum. |
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025