![]() |
Alıntı:
Sulama konusundaysa toprağın üst tarafı kurumaya başlayınca sulama yapıyorum onun haricinde spreyle nemli tutmaya çalışıyorum bitkileri. Yanlış yapıyorsam nasıl yapmam gerekiyor bunu anlatırsanız sevinirim. Resmi de eve gittiğimde atayım buraya |
2 Eklenti(ler)
İşte resimleri
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kazıklanmış oluyorum sanırım |
Alıntı:
|
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyor ve bitkinin asıl konusuna doğru yol alıyorum :)
Sağolun arkadaşlar |
Yıldız çadırlarım çıktı.4 parmak yüksekliğinde oldulaR.Emeklerime değdi.
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da benim minikler . Acaba bu yaz çiçeklerini görebilir miyim ?
|
Ben tohumlarımı mart sonunda ekmiştim. 20 gündür çiçek açıyorlar, akşam çiçeklerini de yüklerim. Ancak çiçeklerin ömrü bir gün sabah açıyor akşam solmuş oluyor.
Sizinkiler de bence bu sene açarlar. Belli bir süre durgunluk oluyor, hiç boyları uzamıyor, daha sonra aniden uzamaya başlıyorlar. Benimki 1,5 ayda 2 metre kadar oldu. |
Teşekkürler ben zannedersem ekmekte geç kaldım. Bu yüzden tedirgin olmuştum. Çiçek açacağını duyduğuma sevindim.
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Tohumunu mu 2 ay önce ektiniz,fidesini mi ? |
Bende merak ettim . Bir ayda bu kadar büyüyor demek ki.
|
Sn. Limon1115, maaşallah, ne güzel olmuş, üstelik kapalı balkonda ve saksıda. Demek ki saksıda da olsa böyle büyüyüp çiçek verebiliyor, o halde benimkilerde ve bizim balkonda bir sorun var:(. Valla bıktım artık, şeytan diyor bırak bu tohum işlerini:( Olunca oluyormuş demek ki, 2 ayda tohumdan - süper olmuş, güle güle büyütün.
Mümkünse saksınızın büyüklüğünü gösteren bir resim de koyabilir misiniz? |
20 Mart'ta tohumları ekmişim. Ben de forumda eylül ekim gibi çiçek açtığını okumuştum ama benimkiler nedense erken açmaya başladı.
Saksısı yaklaşık 25cm çapında ve güney cephede duruyor. Tohum alabilirsem gelecek sene için paylaşırız. Solan çiçeklerini koparmak mı gerekiyor acaba yoksa tohum olsun diye beklemelimiyim. |
Sayın limon1115
Çiçeklenme erken olmuş gerçekten. Solan çiçekleri koparmayın, onlar tohuma dönüşüyor sonradan. Saygılar kolay gelsin. |
kendiliğinden çıkan yıldız çadırı
1 Eklenti(ler)
kendiliğinden çıkan yıldız çadırı
|
yildiz cadiri icin yardim
1 Eklenti(ler)
Merhabalar,yildiz cadirlarim bugun tam 3 haftalik oldu.durumlari nasil sizce? Tecrubeli uyelerin yardimina ihtiyacim var. Sasirtma yapmadan direkt saksilarina dikmek istiyorum. daha beklemelimiyim? Uzun balkon saksisina kac tane dikmeliyim? Gur olmalarini istiyorum. Ne dersiniz?
|
yildiz cadiri icin yardim
Saksimin fotosunu bir turlu ekleyemedim. yaklasik 60 cm uzunlugunda 15 cm eninde😊
|
Tecrubeli ve yardimsever uyelerimizden yardim bekliyorum..
|
Yildiz cadirimin yapraklari ice dogru bukulup kuruyor. Koyun gubresi vermistim ondan olabilirmi.**** fazla sulamadan.
|
Yildiz cadirimin yeni surgunleri kuruyor.eskilerde ice dogru bukuluyo.lutfn yardim.bu foruma ne sorduysam cevap gelmiyor.uzuluyorum
|
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zehirlenme ihtimali
İngilizce kaynaklara baktım. Bitkinin bütün kısımları -özellikle tohumları- zehirli deniyor. Yeğenim dere otu sanıp minik bir yaprak yemiş. Endişelenmeli miyiz? Yoğurt yedirip kusturduk. Şimdilik bir şey yok.
|
Arkadaşlar fide **** tohumunu nerden bulabilirim
şlar |
Merhaba bir sorum olacak geçen yılki yıldız çadırımın tohumlarını 12 gün önce (27 martta) ektim ama halen bir belirti yok. İlk etkiğimde balkondaydı hava sıcaklıkları 10-13 derece aralasında seyrediyor bazen daha da düşüyordu. Soğuktan etkilenebileceğini düşündüm ve ektikten 1 hafta sonra içeriye aldım. Sizce tohumlarım filizlenir mi dersiniz ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025