![]() |
Yıldız Çadırı tohumu
Alıntı:
Tohum talep etmek için geç mi kaldım bilemem ama ben de seneye yıldız çadırlarım olsun isterim. :o |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
lir hanım
bamya sarmaşığı ile pondera yasemini tohumu bende alabilir miyim teşekkürler |
Sevgili Lir, bende talepde bulunabilirmiyim ;) Adresimi mesaj olarak yollayayım mı?
Sevgiyle kalın. |
Arkadaşlar isteyen olursa elimde 1000 kadar kırmızıı yıldız çadırı tohumu var. İsteyen aradaşlara yollayabilirim. Mesaj atmaları yeterli. Saygılar
|
Mümkünse ben isteim. onaylarsanız adresimi yazarım. İyigünler.
|
Alıntı:
|
Sevgili arzuakyurek, en kısa zamanda size değişik tohumlar yollamaya çalışacağım.
|
Sevgili Lir;
Gönderdiğiniz Yıldız Çadırı ve diğer güzel türlerin tohumları bu gün bana ulaştı. Emekleriniz ve paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. ;) Sevgiler. |
Sevgili Lir;
Yıldız Çadırı tohumu için size mesaj yazmıştım acaba bana gönderdinizmi? Sevgiler... |
Alıntı:
|
Sevgili Lir;
Gönderdiğiniz Yıldız Çadırı ve diğer güzel türlerin tohumları bu gün bana ulaştı. Emekleriniz ve paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiler. |
bu çiçekten tohum almak için nasıl bir yol izlemeliyim?
çiçeğini koparıp kurutarak mı yoksa çiçeğin dalında kurumasına müsaade ederek mi? ardından ne yapmam gerekir? lütfen öğretin.... |
Çiçek dalında kuruyacak, sık kontrol edilerek tohum yere düşmeden alınacak.
|
dalında kuruyan çiçeğin kök tarafında olacak değil mi?
|
elinde tohum kalan varsa ben de alabilirimmmm... geç oldu ama:)
|
Arkadaşlar şimdi yıldız çadırı tohumu yetiştirmeye gidiyorum,gelişmeleri resimlerim inşallah.:D
|
Ah resim büyük çıktı,nasıl küçülteceğimide bilmiyorum.:(
|
Arkadaşlar tohumlar nisanda atılacaktı toprağa değil mi?
|
geçen yılki saksısına bolca tohum atmıştım , güneş gören kapalı balkonda henüz çimlenmediler, çimlenirleese hemen bildiririm..
|
Yıldız Çadırı(Cypress vine) tohumu bulamadım ulusta, yardımcı olursanız sevinirim. :)
|
Sevgili best86 söz vermiyorum ama bir bakayım .Neden bakayım çünkü komşunun bahçesinden 10- 15 kadar toplamıştım.Duruyorsa gönderebilirim.Bugün akşam bakarım.Selamlar.
|
Sevgili best86 5-6 tane yıldız çadırı 15-20 tane sabah sefası tohumu var.isterseniz bildirin.
|
yıldız çadırım tohumu çimlendi :)
|
şimdi çimlendirmeye kalksam başarılı olur muyum?
|
Ben evde çimlendirdim,10 cm.kadar oldular.Pencerenin önünde büyüyorlar.Dışarısı iyice ısınınca dışarıya çıkaracağım.Siz de evde çimlenene kadar üzerini kapatın ve bekleyin.Tohumlar çimlenme özelliğine sahipse kolayca çimlenirler.Kolay gelsin :)
|
Yıldız çadırlarım güzel güzel büyüyorlardı, geçen ki dolu yağışında bütün yaprakları ve sürgünleri kopmuş. 10 cm'lik gövde kalmış, canlı duruyor ama ne zaman gelişir bilemiyorum... :(
|
1 Eklenti(ler)
Biri size derse ki "bu bitki çiçek açmadan 2 metre uzamalı" sakın inanmayın.:D
Ben bunu aç susuz bıraktım, pek de randımanlı güneş almıyor ama işte 12 cm boyuyla açtı. Eklenti 307783 . |
Bende tohumdan özene bezene çimlendirdim havalar ısınınca dışarı aldım almaz olaydım.Ne oldu anlamadım kurudu ve öldü maalesef. Acaba şimdi denesem geçmi oldu dersiniz. Çiçeklerini görmek için..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025