|  | 
| 
 Yıldız Çadırı tohumu Alıntı: 
 Tohum talep etmek için geç mi kaldım bilemem ama ben de seneye yıldız çadırlarım olsun isterim. :o | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 lir hanım  bamya sarmaşığı ile pondera yasemini tohumu bende alabilir miyim teşekkürler | 
| 
 Sevgili Lir, bende talepde bulunabilirmiyim ;) Adresimi mesaj olarak yollayayım mı? Sevgiyle kalın. | 
| 
 Arkadaşlar isteyen olursa elimde 1000 kadar kırmızıı yıldız çadırı tohumu var. İsteyen aradaşlara yollayabilirim. Mesaj atmaları yeterli. Saygılar | 
| 
 Mümkünse ben isteim. onaylarsanız adresimi yazarım. İyigünler. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sevgili arzuakyurek, en kısa zamanda size değişik tohumlar yollamaya çalışacağım. | 
| 
 Sevgili Lir; Gönderdiğiniz Yıldız Çadırı ve diğer güzel türlerin tohumları bu gün bana ulaştı. Emekleriniz ve paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. ;) Sevgiler. | 
| 
 Sevgili Lir; Yıldız Çadırı tohumu için size mesaj yazmıştım acaba bana gönderdinizmi? Sevgiler... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sevgili Lir; Gönderdiğiniz Yıldız Çadırı ve diğer güzel türlerin tohumları bu gün bana ulaştı. Emekleriniz ve paylaştığınız için çok çok teşekkür ediyorum. Sevgiler. | 
| 
 bu çiçekten tohum almak için nasıl bir yol izlemeliyim? çiçeğini koparıp kurutarak mı yoksa çiçeğin dalında kurumasına müsaade ederek mi? ardından ne yapmam gerekir? lütfen öğretin.... | 
| 
 Çiçek dalında kuruyacak, sık kontrol edilerek tohum yere düşmeden alınacak. | 
| 
 dalında kuruyan çiçeğin kök tarafında olacak değil mi? | 
| 
 elinde tohum kalan varsa ben de alabilirimmmm... geç oldu ama:) | 
| 
 Arkadaşlar şimdi yıldız çadırı tohumu yetiştirmeye gidiyorum,gelişmeleri resimlerim inşallah.:D | 
| 
 Ah resim büyük çıktı,nasıl küçülteceğimide bilmiyorum.:( | 
| 
 Arkadaşlar tohumlar nisanda atılacaktı toprağa değil mi? | 
| 
 geçen yılki saksısına bolca tohum atmıştım , güneş gören kapalı balkonda henüz çimlenmediler, çimlenirleese hemen bildiririm.. | 
| 
 Yıldız Çadırı(Cypress vine) tohumu bulamadım ulusta, yardımcı olursanız sevinirim. :) | 
| 
 Sevgili  best86 söz vermiyorum ama bir bakayım .Neden bakayım çünkü komşunun bahçesinden 10- 15 kadar toplamıştım.Duruyorsa gönderebilirim.Bugün akşam bakarım.Selamlar. | 
| 
 Sevgili best86 5-6 tane yıldız çadırı 15-20 tane sabah sefası tohumu var.isterseniz bildirin. | 
| 
 yıldız çadırım tohumu çimlendi :) | 
| 
 şimdi çimlendirmeye kalksam başarılı olur muyum? | 
| 
 Ben evde çimlendirdim,10 cm.kadar oldular.Pencerenin önünde büyüyorlar.Dışarısı iyice ısınınca dışarıya çıkaracağım.Siz de evde çimlenene kadar üzerini kapatın ve bekleyin.Tohumlar çimlenme özelliğine sahipse kolayca çimlenirler.Kolay gelsin :) | 
| 
 Yıldız çadırlarım güzel güzel büyüyorlardı, geçen ki dolu yağışında bütün yaprakları ve sürgünleri kopmuş. 10 cm'lik  gövde kalmış, canlı duruyor ama ne zaman gelişir bilemiyorum... :( | 
| 
 1 Eklenti(ler) Biri size derse ki "bu bitki çiçek açmadan 2 metre uzamalı" sakın inanmayın.:D Ben bunu aç susuz bıraktım, pek de randımanlı güneş almıyor ama işte 12 cm boyuyla açtı. Eklenti 307783 . | 
| 
 Bende tohumdan özene bezene çimlendirdim havalar ısınınca dışarı aldım almaz olaydım.Ne oldu anlamadım kurudu ve öldü maalesef. Acaba şimdi denesem geçmi oldu dersiniz. Çiçeklerini görmek için.. | 
| Forum saati Türkiye saatine göredir. 
GMT +2. Şu an saat: 03:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) | 
	Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025