![]() |
aybala
yakaladım seni ;) senin mum çiçeğin de olmamıştı dime :):):) |
Alıntı:
Alıntı:
|
Yaşa papatyam yetiş imdadıma ne olacak bu Aybala nın durumu?
|
Aybala bende kudret narı , JAPON FENERİ VS.. çeşitli tohumlar da var haberin ola.
|
harika!
durum şu olacak; siz çiçekleri benim için yetiştireceksiniz ama çiçekler benim olacak :) ayrıca dahi anlamındaki da'ları ayrı yazmıyorsunuz ikiniz de. ben de onları düzeltiyorum ödeşiyoruz :) çiçeklerime iyi bakın :cool: |
adacım benimkiler nerde ;)
|
Papatyam Kargo gelecekti hani?
|
aybala
başka ne yok söyle söyle çekinme ;) biz sana yetiştiririz hatta yetişmişlerden de veririz :) |
ben sana özelden mesaj göndermiştim, arkadaşım izinde izmir bölgeden de tanıdığım yok sen gönderir misin demiştim mesajım gelmedi galiba :(
|
Aybala sana düzelteceğin bir kelime daha yazayım öyleyse sen fazlalıkları alıver OOOoooOOOoldu.
:) |
Papatyam özelde yeni mesaj yok en kısa zamanda ben verdiğin adrese gönderiyorum.
|
hızlı yazdığım dan oluyor o hatalar dikkat etmeye çalışırım :)
|
Ayrıca Aybala sulamaya da geliriz çekinme söyle tamam mı?
|
cumartesi ve dün yazmıştım neyse adresimi daha önceden vermiştim , sen gönder benimde sana sürprizim olacak :)
|
hızlı yazmayalım doğru yazalım çiçeklere iyi bakalım
konuyu çok kaynattım şimdi kafama uçan bir terlik gelebilir iyi akşamlar dahi anlamındaki de'ler da'lar ve soru ekleri lütfen ayrı yoksa alırım çiçekleri :) |
Papatyam çok mu sıkıştırdık Aybala yı bak aniden kayboldu.
|
İyi akşamlar Aybala .
|
aybala bizim çocuk bakmamıza yardımcı olsun biz de http://www.clicksmilies.com/s1106/sa...smiley-034.gif onun çiçeklerine bakalım olmaz mı http://www.clicksmilies.com/s1106/sa...smiley-034.gif :)
|
yakalarız bir ara var mı öyle kaçmak
|
Çok iyi olur baksın bizim çocuklara.Süpriz derken Selluka tohumu bulduğunuzu düşündüm. Benim için en güzel süpriz bu olur herhalde.
|
Alıntı:
|
Teşekkürler Arb73 bir kapı daha kapandı yani sellukadan. Neyse ben kararlıyım bulacağım bu sellukayı.
|
Memet Bey in arkadaşı var belki ondan gelecek tohumlar. Bekleyeceğim sabırla.
|
yok malesef bende sadece memet' in gönderdiği yalancı selluka dan iki tohum var sürpriz den kastım başka çiçek ler ve tohum lar dı
sellukayı memet'ten bekliyoruz sabırsızlıkla |
Banane ben sadece selluka isterim yalancıdan bende de var.
|
Şaka bir yana artık çiçek ekecek yer kalmadı elimdekinlerin bir kısmını bile arkadaşlarıma verdim tek aradığım selluka .
|
inşallah o da olacak
|
sn adabayrakoğlu şimdi aklıma gelen bir şeyi sizinle paylaşmak isterim Tepecik SSK nın ( doğum hastanesi karşısı) karşısında ağaçfidanı, meyve fidesi,çiçek,çiçek fidesi vs satan yerler var bilirsiniz, geçen ay ful çiçeği almaya gittiğimde orda bir tanesinde selluka vardı bir haber vereyim dedim.Yalnız kışa girdiğimiz için bitki yapraklarının çoğunu dökmüş diğerlerinide dökmek üzereydi, pek canlı gelmemişti gözüme yinede ilgilenirseniz haberiniz olsun, ayrıca satıcı bana ilkbaharda fidanın yeniden canlanıcağını söylemişti fakat forumda yazılanlardan bildiğim kadarıyla mevsimlik bir sarmaşık olduğunu okuduğum için güvenibte alamamıştım.yinede emin olmak adına sn hocamız Mine Hn. sormak lazım acaba satıcının söylediği doğrumuydu acaba ? selluka mevsimlik bir sarmaşık mı yoksa çok yıllık bir bitkimi diye.
|
Selluka mevsimlik değil, satıcının dediği gibi bahara canlanacak.
|
arb73 ilgin için çok teşekkürler tarif ettiğin yeri biliyorum. Dün bende de bir gelişme oldu bir arkadaşım şubat ayında bir ihtimal bulabilirim dedi. O ihtimali bekliyorum. Aslında asıl hedefim tohumdan yetiştirmek ama fidan bulursam ona da hayır demem doğrusu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025