![]() |
tabi memet,
gerçekten son zamanlarda bazı arkadaşlarımızı forum da göremiyorum |
Alıntı:
uzun zamandır SELLUKA için yazmayanlar şimdilik aşağıdakiler GÜMÜŞ AKSİYA SELLUKA FERDAÜLKÜMEN |
Alıntı:
Öyleyse, rahatlıkla, ''Bana da bana da'' diyebiliriz. Ama sıranın sonunda kalmışız.Hüüü! hüüüü! ühü! ühü!:( |
Ama sıranın sonunda kalmışız.Hüüü! hüüüü! ühü! ühü!:([/QUOTE]
yer değiştirebiliriz ;) |
Alıntı:
yer değiştirebiliriz ;)[/QUOTE] KArşılığında, balık tutup, ayıklayıp, pişireceğim galiba.:p Bunu her zaman yaparım ama, yok yok, haksızlığa dayanamam .:o Ben sırama razıyım. Kimse duymasın. Teşekkürler. |
olurmu efendim karşılığa ne gerek var ,
tamam o zaman dua edelim de tohumlarımız sağ salim gelsin sevgili memet in büyük çabasını da göz ardı etmemek gerek |
:
Alıntı:
|
Alıntı:
O'na hem tohumlar için hem de bol balık tutması için dua edeceğiz.:D |
Ben yakında geleceğim zaten oraya, hem bazı arkadaşlardan kahve alacağım var..
bakarız artık pazarlık eder anlaşırız.. |
beklerim memet,
|
sn ülkümen sadece takip etmeyin ara sıra ben buradayım diyin,
arkadaşlar sesiniz çıksın ki çiçekler çoğalsın her yer mis gibi olsun bir **** iki sene sonra bizler de tohum dağatalım her yeri yeşertelim ;) |
Haklısınız papatyam.Ama mazeretim vardı:Babam bir hafta hastanede yattı,son günlerde de uzun süredir beceremediğim 'foruma fotoğraf yükleme'işiyle uğraştım.Ve sonunda becerebildim nihayet!!!!!
Ben buradayım:) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar,
Ben de buradayım. Hemen her gün kontrol ediyorum bir gelişme var mı tohumlarla ilgili diye. İşlerim çok yoğun olduğu için kayıp gibi görünebilirim ama burdayım ve sıradayım ;) |
Selluka, karneye zayıf gelecek, hem buralarda ol hem foruma katılma..
|
Alıntı:
Forumda ilgilenecek o kadar çok konu varki;oku,cevap yaz,resim yolla:confused: zaman yetmiyor.Bir konuya dalınca diğerlerini ihmal ediyorum galiba. |
Sayın Mehmet Bey sayesinde inşallah hepimize yeter.Arkadaşlar çok isteyen olursa ben sıramı verebilirim.Elbet bir gün bizede düşer.
|
Mehmet Bey,
İşten eve gelip hala çalışmaya devam ediyorum. Ama selluka aklımda hep unutmuyorum, merak etmeyin! Korkuttunuz yine de beni. ;) |
Telaşlanmayın elimizde bolca tohum olacak gibi görünüyor...
|
:) bakın arkadaşlarımız kendilerini göstermeye başladı bile ;)
|
Sayın Elfogi sıranı kaptırma sonra bir yerde rastlarsan bu bitkiye çok üzülürsün. Ben öyle sabırsızlanıyorumki inanamazsın. Bu arada Papatyam çok teşekkürler beni listeye yerleştirmişsin.
|
Oh nihayet selluka yine ilk sırada. Herkese teşekkürler.
|
sevgili ada senin ne kadar istekli olduğunu çok iyi biliyorum az kaldı sabret
|
İnşallah beninde sellukam olacak ve söz veriyorum son tohumuna kadar paylaşacağım. TABİ TOHUM FİDANA FİDAN TOHUMA DÖNÜŞÜNCE.
|
Papatyam sana latin tohumu göndermişmiydim? Gönderdiysem toprakla buluştur bence. Ben geçen hafta küçük plastik bir bardağa ektim salonda sıcak ortamda 4 günde çimlendi.
|
Sayın Ada
ASlında Kokulu Çiçekler Merakım Çok .Çok istiyorum. Banada göndermiştin Latin Tohumu Hemen ekeyim Ozaman. |
Alıntı:
evet ada gönderdin , bu gün eve gider gitmez hallederim teşekkürler hatırlattığın için diğer tohumları da eksem sorun olurmu |
Papatyam sarıcı olanlar için erken diye düşünüyorum. İstanbul İzmir e göre daha soğuk sarıcıları ben nisan mayıs gibi ekiyorum zaten çok hızlı büyüyorlar.Günde 5-10cm boy atıyorlar.
|
Sn Elfogi sizin memleket daha soğuk tahminimce. Siz ekmediyseniz Şubat sonu gibi ekin derim. Bu arada sizin japon feneri ne durumda?
ÖNEMLİ:TOHUMLARI ÇİMLENDİRİRKEN ÜZERİNE STREC FİLM ÖRTTÜM HERGÜN AZICIKTA OLSA SU VERDİM. |
Unutmadan yoklamaya katılayım! Buradayım:)
Ben de bugün rozet,_petunya,_aslanağzı tohumlarımı ektim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:06. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025