![]() |
|
![]() |
#271 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2009
|
Alıntı:
denemekle bir şey kaybetmezsiniz. Hem de sonuç olumlu olursa, sizin deneyimleriniz bizlere de örnek olur. Kükürt kullanımına gelince, evde çocuklar var demişsiniz. Kullanımında çok dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum. Yanlışlıkla tozunu solumak tehlikeli olabilir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Benimde sundavillam hasta ![]() Kırmızı örümcek midir? Hangi ilaçla (isim) ve nasıl ilaçlamam gerekiği konusunda yardım bekliyorum. (Akşam fotoğraf koymaya çalışacağım) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
|
Sundavile kırmızı örümcek konakçısı. Benim de bütün yaprakları sararmıştı. Yağlı arap sabunu formülünü uyguladım çok şükür temizlendi ve tekrarlamadı. Şimdiki yaprakları çok sağlıklı. Çiçekleri de çok iri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
fatma hanım çiçekleriniz çok güzel görünüyor. acaba günde kaç saat güneş alıyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bunlar da balkonumun yeni konukları, bir daha almayacağım dememe rağmen fiyatı o kadar cazipti ki dayanamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
hayırlı olsun sn bettyycim, iyi günlerde büyütün. Bende her defasında bir daha almayacağım diyorum ama görünce dayanamayıp alıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Valla bu işi sonu nereye varacak ben de bilemiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
valla bana göre nereye varırsa varsın. Güzel şeyler bunlar, keske herkesin böyle güzelliklere ilgisi olsaydı, o zaman dünya daha güzel olurdu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Dipledenia üretiminde başarılı oldum sanırım. Kış başında çeliklemiştim. Havalar ısınınca uçlardan ve dipten sürgün vermeye başladı. Yazın üretim daha kısa ve sağlıklı olur diye düşünüyorum. Çünkü nem ve sıcaklık sağlama sorun olabiliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Martta aldığım iki çelikten birini köklendirip, büyütebildim ![]() ![]() Bu güzeli geçen yaz sonu satın aldım, aldı başını gitti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benim güzelim. Henüz bir yaşını tamamladı. Ara ara kırmızı örümcek canımızı sıksa da keyfimiz yerinde. Aslında pembe, beyaz ve kırmızı üç renk birlikte ama kırmızım daha çok küçük boyu balkona yetişemedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili Rodoslu ve Kopshtar. İklim, sıcaklık nem tam istediği gibi sanırım. Müthiş boy atıyor. Özellikle beyaz olan gelişimde çok baskın. Bu günlerdeki halini görmenizi isterim, beyaz çiçeklerden yeşil yapraklar görünmüyor neredeyse. Balkondan yere uzanan bembeyaz duvak gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Meraklı sundavilleniz balkona çok güzel sarılmış . Benim Beyaz Sundavillem de böyle güzel olacak mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-06-2011
|
Merhaba...Geçen sene bir beyaz sundaville almıştım, ama bu sene durumu hiç iyi değil, yapraklarında kırmızı lekeler var, daha sonrada bu yapraklar sararıp dökülüyor kel kel kaldı çok üzülüyorum, daha önceki mesajlarda ilaçlamadan bahsedilmiş,birde onları deneyeceğim umarım kurtarabilirim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|