![]() |
|
![]() |
#211 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
![]() Aşık olduğum çiçeklerin sayısı günden güne artıyor artmasına da. Sorun balkonlarımın boyutlarının hiç değişmemesi. ![]() Şimdi de dipladenia sudaville... Tohum oluşmamasının nedeni tozlaşmanın gerçekleşmemesi. Yumuşak bir fırçayla sen de dokundurup tozlaşmayı sağlayabilirsin. Dene bence... Düzenleyen aygün : 20-10-2010 saat 21:46 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Ah arkadaşlar hakikaten kötü mü iyi mi bilemiyorum ,geçenler de sabah 7 de kızımın küçük makyaj fırçasını alıp merdivenin üstüne çıkıp duvara tırmandım çan çiçeklerini tozlaştırma yapıyordum eşime yakalandım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bu çiçek sevdası bizi ne hallere koydu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Çiçekleri çok sevdiğimizin tozlaştırmasını yapabilsek keşke bize anormal bakış atanlara serpiştirsek oluşan tohumlarıda ne güzel olur.Siz aldırmayın Fatoş hanım tozlaştırmaya devam. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beni çok güldürdün ![]() İnan bana kendini akıllı sanan çok insandan en azından daha zenginiz. Ve bu zenginlik hiç bitmez, kalıcı...İflas etme kaygımız yok, çünkü günden güne artan bir şey ![]() O yüzden ben deli kalmayı tercih ederim. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
|
Herkes bizim gibi olsa doğa olması gerektiği gibi kalırdı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Başla valla sevgili uzman16...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
|
Çan çiçekleri ilk açtığında sarı olup sonradan mora dönüşüyor ya eşim benim atölyeden boya getirip sabahın köründe kimseye görmeden merdiveni çıkarıp duvara tırmandığımı çiçekleri mora boyadığımı zannedip doktor kuzenime söylemiş. O da abla iyimisin diye beni ziyarete geldi. Galiba yakın da zorunlu dlnlenmeye gideceğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Arkadaşlar Pendikte bir fidanlık var Büyükşehir belediyesinin, gerçi fitaları maşallah el yakıyor ama, orada sundavilla vardı kırmızı, 27 Tl idi küçük saksılar, bilginize ha bir de clematis vardı üzerid ikide çiçeği vardı oda aynı fiyattı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Clematis Warszawska nike idi, sundevella 50 cm kadar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fiyatları abartıyorlar arkadaşlar lütfen dikkat edin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
Evet biraz abartıyorlar, siz diğer fiyatları görseydiniz bir de belediye fidanlığı resmen kazıkçılar, her yerde 2.5 tl olan menekşe bile 8.5 tl idi Düzenleyen bettyycim : 27-12-2010 saat 23:21 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2007
|
Belediye fidanlığındaki fiyatları görünce gerçekten çok şaşırdım, öyle abartılıydı ki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
Fırçalama işe yaradı mı sevgili uzman16 ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Ben de sizin gibi elimde kulak pamuğu ile çok uğraştım ama tohum oluşmadı malesef . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2010
|
Arkadaşlar merhaba İstanbulda sundavil nereden alınır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Moderatör
|
Arkadaşlar bahçemdeki sundavilla'yı kışın korumak için limonluğa kaldırmıştım. Bu hafta Manyas'a gittiğimde sundavillanın tohum yaptığını ve tohum zarflarının açılıp alt yapraklar üzerine döküldüklerini farkettim. İlk defa tohum zarflarını gördüm ve sizler için toplayarak fotoğrafladım. Tüy gibi inceler ve elle tutabilmek çok zor. Bir peçeteyi alta tutarak ve hafif hafif üfleyerek toplamaya çalıştım. Belki sizler de ilk defa görüyor olabilirsiniz. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|