![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Haftasonu bir Clematis daha aldım. Bu sefer bol çiçekli. Çubuğa dolanmış haldeyken açınca boyu 2 metreye yaklaştı. Videoda 1.si benimki. Diğer ikisi yan komşunun. Cinslerini bilen var mı? Clematis3 - YouTube |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Clematis abigail Clematis durandii sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Haftasonu Urla'ya gideceğiz. Uğramak isterim. Urla'yı bilmiyoruz. Yerini tarif eder misiniz? Yakınında belirgin bir yer var mı bulmamızı kolaylaştıran? Bir de fiyatları ne kadar? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Büyük saksıda olanlar bende daha sağlıklı oldu. Iletisim https://maps.google.com/maps?ll=38.3...z=18&t=h&hl=tr |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hanımın hediyesi Polish Spirint. Bu güzelliği gördüğüm için size bir kez daha teşekkür ederim Güler Hanım. Boynu Bükük Clematis Polish Spirit ![]() Bugün bize selam verdi. Üzerinde onlarca tomurcuk var. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu aralar aktif olarak foruma katılamasam da seninkileri hayranlıkla izliyorum. ![]() Haftasonu Urla'dan yeni türler alayım da hepsini sonra fotoğraflarım. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili jineop, makropetella diye umud ettiğim klematis yaprağı...... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Hemşom ben bauhaustan almıştım. Üstünde Clematis macropetala marchams pink yazıyordu. Açmayınca iyiden meraklanmıştım. Montananın yapraklarından daha bir farklıydı. Ama seninki gibi de değildi. Bak sen karar ver... Düzenleyen jineop : 05-06-2012 saat 13:08 Neden: İsim yanlışlığı |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte kardeş kardeş yaşayan clematislerim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Hemşom,ben pek benzetemedim..... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O'na benzeyenin çiçek şekli nasıl olurdu acaba diye düşünmeme sebep oldunuz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevili pembegül, Clematis ler en sorunsuz güzelliklerden bence. Tüm cesitlerimi gecen sene almistim, bu sene cok güzel oldular. Buranin özellikle de bu sene ki asiri soguklarina dayandilar. Acemilikten bazi yanlislar yapmisim, yer secimi ve destekleme gibi. Seneye biraz düzenleme yapmam lazim. Ucuzlukta buldukca cogaltmayi düsünüyorum. Her cins farkli zamanlar da aciyor. Bunlara dikkat ederek bahcemi bu güzellerle doldurmak istiyorum. Senin ufaklik simdiden cok hos gözüküyor, cinsi hakkin da bir fikrim yok ama sunu söyleyeyim Clematis in cirkini yok. Sabirsizlikla senin güzelin acmis halinin, fotograflarini bekliycem. Selam ve sevgiler. Düzenleyen karalale : 10-06-2012 saat 00:29 |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Alıntı:
Benim ufaklığı beğendiğine sevindim sizinkilerin yanında pek bir cılız görünüyor bu arada sizin clamatislerin hepsine maşaALLAH .İnşaALLAH açtığı zaman seve seve fotoğraf ekliyeceğim selam ve sevgiler benden ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar hepinizin Clematisleri muhteşemler. 3-4 yıl sonraki hallerini hayal edebiliyorum. Oysa daha 3-4 yıl önce bir elimizdeki cılızlara bir internetteki fotoğraflara bakıp nasıl da hayıflanıyorduk. Artık dünya sizinkileri görüp iç geçirecek... ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
Clematis viticelle. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sn bari rengi çok güzelmiş yabanide olsa çok güzel acaba aşı ile ehlileştirilebilirmi bu sorum tüm clamatisler için türleri aşılayarak değişik renk ve görüntülü clamatisler elde edilirmi acaba .. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
Bindirme veya kopulasyon aşısı uygulanarak bu mümkün olabiliyor. Düzenleyen jineop : 11-06-2012 saat 18:10 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Kuruyan çiçekleri kesip saklasak tohum oluyor mu?Yoksa fidan üzerinde bir müddet beklemesi mi gerekiyor? |
|
|
|
![]() |
|
|