![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Huri; Öncelikle sitemize hoş geldiniz. Clematis çok ilginç bir bitki, kök yapısı çok güçlü, gördüğünüz o yeşerme bitkinizin canlı olduğunu gösteriyor, gözünüz aydın. Bitkinizin toprak yüzeyini ağaç kabukları vb. bir şeyle koruyun, bitkinin toprağını güneşten korumak gerekiyor. Dalları güneş görebilir. Clematis almak için İstanbul'daki bir yakınınızdan yardım isteyebilirsiniz. Her yıl Mart Nisan aylarında Bauhaus a çok çeşitli clematisler gelir, bir çoğumuz oradan aldık. Ayrıca Fidanistanbul firmasından adrese teslim kargo ile isteyebilirsiniz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2011
|
teşekkür ederim sevgili uzman16 evet bır kez gecen sene 2 metreyı buldu o mosmor çiçeklere hayran kaldım ama sıcak kurutmuş demekki ve benı cok üzdü onun bu sene patladıgını gördüm ıyıki budamış vede yerını degıştırmışım can geldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2011
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene de güzel açtılar, daha doğrusu açmışlar ben görmedim, yayla komşularım sağolsunlar fotoğraflarını göndermişler. Açık renk olan sarılıcı türde, çiçekleri bir aydan fazla kalıyor üzerinde, rengi açık mavi ile eflatun arası. Aynı yerde üç ayrı renk var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|