![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Jezebel, clematisin taliplisi çok, ben bununla baş edebileceğimi sanmıyorum. En iyisi, "Tohumdan clematis yetiştirme" başlığında tüm ayrıntıları takip ederek herkesin kendisinin yetiştirmesi. Hepimiz deneyimlerimizi paylaşırız, değişik mevsimlerde ve rakım/iklimlerde deneriz, hangisinden daha iyi netice alabiliyorsak o şekilde devam ederiz. ![]() ![]() ![]() ![]() Nihayet yükleyebildim ![]() Buyrun, miniş clematislerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
|
Alıntı:
Ben de saksısını değiştirsem mi yoksa alışsın mı ortama ne dersiniz? Benim ki john paul II rengi çok hoşuma gitmişti. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Fotoğraflarını heyecanla bekliyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
|
Alıntı:
![]() (Üzerine de çam kabuğu malçı ile kapatın.)Bunu nasıl yapacağım ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Alıntı:
![]() Çam ağacının gevrek kabuğunu toprağın üzerini kapatacak şekilde bir sıra yerleştir sonra da iğne yapraklarını kabuğun üzerine bol miktarda koy ve sürekli nemli tut..Göreceksin ki gölgede de tutarsan kök kısmını clematisin daha iyi gelişecek...Clematisinin keyfinin yerinde ve sağlıklı olduğunu çıplak gözle gözlemleyebilirsin..Eğer yaprakları zamanla daha büyük oluşuyorsa keyfi yerindedir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
|
Alıntı:
Merhaba sevgili iel77 Amozon comdan geldi.Ödemeyi kredi kartıyla oğlum yaptı.Eve teslim .4 günde geldi.Ben akşama daha detaylı bilgi alıp tekrar yazarım Saksıyı 2 tarafından koli bantıyla sarmışlar .Bu şekilde hiç toprak dökülmemiş .Karton kutunun içi beyaz köpük kırpıntısıyla doluydu .Yan yatırmışlar kargonun içine ,şahane geldi .Çok şaşırdım .Hiç bu kadar mükemmel geleceğini tahmin etmiyordum .Bu hafta 2 tane daha isteyeceğim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|