![]() |
|
![]() |
#3121 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Renk karteladakinden oldukça farklı...Ustaların yanında pek lafı olmaz ama yine de ilk çiçek açan clematisim olduğu için beni çok sevindirdi... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemizdeki clematislerden biri olan bu clematis'in bende kayıtlı isimler arasında bulamadım. Araştırmamda da ismine ulaşamadım. Geçen yıl bauhaus'tan almıştım bu sene ilk çiçeğini görüyorum. İsmini bilen clematis uzmanlarımızdan yardım rica ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Montana'nın yaprak yapısı daha geniş ve yaprak uçları daha oval. Bunun yaprak yapısı daha dar yaprak uçları daha sivri ve kapalı. Bakabildiğim fotoğraflardan Clematis armandii 'Little White Charm''a biraz benzettim fakat onun da göbek kısmı farklı. Sonuç olarak farklı varyasyonlarda arama yaptırdım fakat bir sonuca ulaşamadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Ağaç Dostu
|
Clematis (Late Large flowered Group) 'Rouge Cardinal'
Merhabalar, bu clematisim etikettekiyle aynı sayılır. Etiketteki renk biraz daha canlı kırmızı-pembe arası bir renkti. Belki çekimden kaynaklı renk değişikliği olabilir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel çeşitler oluşmaya başladı, ne yazık ki her zaman istediğimizi bulamıyoruz. Bulduğumuzu zannettiğimiz de yanlış etiketli çıkıyor. Duchess of Edinburgh a bayıldım, güle güle büyütün uzman16. Dilerim bunun gibi türler yaygın olarak satılır da bizler de ediniriz. Benim üç yıldır bakımsız kalan HF Young yine açtı ama, üç yıl önceki haline benzemiyor. Bu sene bolca gübreledim, seneye çok şey bekliyorum ondan ![]() HF Young ve diğerleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
24 02 2013 de ilk fotoğrafı atmışım bu başlığa. 100. sayfanın ilk fotoğrafı . Demek ki 2.5 ay olmuş Ben bu kadarını da beklemiyordum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Alıntı:
![]() O kadar sevindim ki anlatamam. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Geçen yıl Avrupa Çiçekçilikten aldığım yaban asması açtı. Bu yıl güvercin gübresi ile takviye yapmıştım diğer çiçeklerim de çok güzel açtılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İki Gönül bir arada güzel olmuştur. Orada olup ikinizin arasında dilek dilemek vardı ![]() Ama sizin dilekler maşallah hepsi gerçekleşmiş fazlasıyla. Güle güle büyütün inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok güzel bir ciçeklenmiş güle güle büyütün. Benim HF.Young'a çok benziyor, daha doğrusu ben HF.Young olduğunu düşünüyorum, bendekiler 8 taç yapraklı açıyor sadece. Siz aldığınızda etiketi var mıydı? Belki sizden gerçek ismini öğrenebilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Alıntı:
Çiçeğimi aldığımda ne etiket ne de çiçeği vardı. Şansıma deyip aldım. Bu nedenle ismi ile ilgili bir bilgim yok. Fotoğraftan teşhis eden olursa, Ben de öğrenirim.. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Alıntı:
Sayfama fotoları koyucam inşallah oradan dilek tutabilirsiniz ![]() |
|
![]() |