![]() |
|
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2007
|
Arkadaşlar bu bitkiden ben de edinmek istiyorum. Tohumlara bende talip olabilirmiyim acaba... Aslında Sn. adabayrakoğlu mayıs ayında ekimi doğru olur demiş.. Hazır mayıs ayındayken acaba tohumlarını satın alabileceğimiz bir yer varmıdır? Şimdiden teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Küpeli ne yazık ki bütün tohumlar tükendi. Ancak bu sezon birçok arkadaşımızda birsürü tohumumuz olacak inşallah. Ya da elinde fazla olan varsa onlardan rica edelim size versinler. Ekenlerin dikkatine. Bir tohumdan yerini severse en az 50 tohum alırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sn. Adabayrakoğlu.. İçimden bir ses kimseden ses çıkmayacağını söylüyor. Hani tohumu satılsaydı ekerdim tam zamanıyken diye sormuştum. Napalım bekleyecez bir sene..... tekrar teşekkür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Sabırsızlıkla bekliyorum Sn. adabayrakoğlu... İnşallah vardır. Teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Benim ki çıkmadı yaa. Bende onun yerine üzüm ektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Değil ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Aferin sana papatya! yakında prıfesyonel olucaksın bitkiler konusunda mesleğimizi elimizden alıcaksın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Aaah Ah.. tohumumuz olsada bizde eksek.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
Canınız saolsun Sn. Adabayrakoğlu, Kimisi ne zaman ektiğini hatırlamıyor, heryerden Japon feneri fışkırıyor. Kimisinin elinde tohum var ama hala ekmemiş... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Oğlunuz için üzüldüm. Geçmiş olsun. Fotoğraflarını gördüm çok sevimli maşallah. Allah şifalar versin. Son mesajım tamamen espri mahiyetindeydi... Yoksa ısrarcı davranıp sizleri sıkmak istemem. Benim için tohum araştırmanız bile çok nazikce. Ancak "ben istemesem bile göndereceğiniz" tohum için seneye kadar bekleyebilirim. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın Sn. Adabayrakoğlu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Ada hanım çok geçmiş olsun, Allah şifalar versin efendim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben araştırmalara devam ediyorum zaten. Olsaydı Sebo'ya da gönderecektim. Bulursam ikinize de gönderirim. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ada abla o kadar paylaşımcı bir ruha sahipki anlatamam. Seneye inşallah benimde ona gönderebileceğim çiçeklerim olacak. Gerçi onunkilerin yanında benimkiler biraz küçük kalıyo ama olsun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Adabayrakoğlunun paylaşımcılığı konusunda bende aynı şeyleri düşünüyorum. Forumlardaki aktifliği zaten ortada. Küçük bir çocuğu olmasına rağmen siteye bolca vakit ayırıyor. Teşekkür ederim Sn. Adabayrakoğlu.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|