![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Japonfenerini iki gün önce yazlıkta bahçeye diktim ama sulamak için yazlığa ne zaman giderim o belli değil .Bir şey olur mu?Gerçi annem domateslerini sulamak için gideceğini söylemişti.Bir anda stres oldum ya şimdi kurursalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafı çektiğim de susuz haliydi malesef, suyu sevdiğini fark edince su dolu bir kap içine oturttum saksıyı şu an çok iyi ve büyümesi de çok hızlandı dün sabah saydığımda 12 fener vardı bu sabah 14 olmuştu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
Merhaba.Ben bugün Koçtaştan bir paket Japon Feneri tohumu aldım.Daha paketi açmadım.İçinde aç adet tohum var bilmiyorum.Bu tohumları birer birer mi dikiyoruz şimdi toprağa?Hepsini kullansam tohumların çok mu fazla gelir saksıya?Direk bahçeye dikebilir miyim ki.Eğer tek tek diiliyorsa tohumlar,bir kısmını teyzemle anneme vereceğim.Kalanını buradan bir arkadaşımız istiyordu,Ona yollayabilirim seve seve. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Denizkızı, bir saksıya iki tane ek istersen çimlenmesi 15-20 gün kadar sürebilir ama gelişmesi çabuk oluyor benim 1 haftada 14 fenerim oldu çok güzeller. (ne olur ne olmaz dağıtmadan önce kendine bir iki tane yedek ayırmayı unutma) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Nazar değmesin Papatyam.Ben direk bahçeye ekicem yarın.İnşallah 15 güne benimde fenerlerim çıkar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-06-2007
|
Merhaba Denizkızı, Japon feneri tohumlarını hangi Koçtaş'dan aldınız? Paketin üzerinde hangi isim yazıyor? Cevaplarsan sevinirim.. İyi günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Ben de fırsatım olursa Koçtaşa gittiğimde Japon Feneri tohumlarına bakmak istiyorum. Bu arada hala tohum ekme zamanında mıyız arkadaşlar? Umarım bulabilirim tohumlardan. Bu arada seneye tohum bolluğu yaşayacağız galiba. Böylece seneye herkese tohum dağıtabiliriz diye düşünüyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba.Sayın yılmazkrt,özeldende sorunuza yanıt verdim ama buradanda yazayım.Bornova Koçtaş'tan aldım tohumları.Zaten oradaki yetkili bayana sorarsanız size hemen yardımcı olacaktır.Tohumlar bugün itibariyle ekildi.Direk bahçeye ekildi.Bakalım inşallah tutarlar.Gelişimlerini merakla bekliyorum.Resimlerinide gelişim aşamalarında çekip paylaşıcam Allahında izniyle inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Moderatör
|
Arkadaşlar Benim pandaya benzettiğim japon fenerinin hem tohumundan hem de bitkisinden elimde çok miktarda var. Geçen sene yere dökülenler çoktan büyüdüler. Hatta yenilerinde balonlar oluşmaya bile başladı. Fidelerden İstanbulda oturan arkadaşlara ulaştırmak kolay ama İst.dışı çok zor oluyor. Tohumlarından yollıyabilirim. Bu yazıyı geç okudum kusura bakmayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Arkadaşlar bu başlıkta çok üzücü olabilecek bir fotoğraf ekleme sorunu yaşadık kısa bir süre için. Nasıl bir şey olduğu önemli değil. Darkyes, fotoğraf yüklenen sitelerle ilgili bir açıklama yapacak, fotoğraf yükleyip link verdiğiniz siteler için önce onun uyarılarını okuyun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |