![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sevgili Jezebel, bu kaç numaralı kızın bilmiyorum ama bayağı serpildi, güzelleşti henüz tomurcuk göstermedi bana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgil Benol teşekürler, kızımın yüzünü gösterdin sonunda. ![]() Hele havalar ısınsın, sen de ona haftalık gübre vermeye başla, biraz da demir tabi ki ![]() Bu sene çiçeği kim ilk gösterecek bakalım. Belki de agozcenin Bindallısı ilk açar, nazar değmesin diye hiç yüzünü göstermiyor... Belli mi olur? Bende kalan kızlarımın hepsi kışı dışarıda geçirdi, umarım yaşarlar. Yeni çimlenen kızlarımdan birini İlknur Aşık'a verdim, Balıkesire gitti bu cumartesi... Hepsinin haberlerini sizlerden bekliyorum ![]() Düzenleyen Jezebel : 01-05-2012 saat 10:29 Neden: eski klavyemin kurbanı oldum ;) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimki kış boyu içerdeydi, çok keyifli olmadı...Sık sık kırmızı örümcek oldu. Kapalı balkonda sanki daha iyi olacak. (Ama asıl ilginç olan, ektiğim 3 tohumdan diğer ikisi aylar sonra çıktı. Bir tanesi sevgili Günebakana, diğeri Mismenasa gitti.) Akşam fotosu senin için Jezebelcim... ![]() Düzenleyen agozce : 02-05-2012 saat 13:20 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Degerli bir arkadaştan gelen bindallımı ne yazıkki kaybettim aslında cok iyi gidiyordu sonradan kurudu ![]() İşalah sizinkiler büyür serpilir . Tohum degilde fide alımı olursa benide haberdar ederseniz cok sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sayın İris, belki kaybolmamıştır. Budayıp güneşli sıcak bir yere alın bence... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Sayın agozce kökleri bile tamemen kurumuştu o müthiş kokusunu duyamadığıma cok üzüldüm ![]() Başarısız oldugum bir cok türdende anladıgım şu yeşil parmak degilim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Benimkiler bahçedeydi, maalesef bu sene 8 yıl sonra İzmire kar bile yağdı... Dallar karardı, yapraklar dondu. Derince budadım. Geçen gün baktım hareket var, gözler yeşil, yeşil olmuş ![]() İki tane toprakta tamamen sağlıklı, bir de kaybettiğim bitki var. Beş adet de yeni tohumdan çıkmış Bindallı sarmaşığı ![]() Her zaman yedekli çalışmakta büyük fayda var derim... Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|