![]() |
|
![]() |
#541 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toprak enfekte olabilir. Ektiğin violleri serin ortamda tam gölgede beklet. Ben tohumları temizlemek için Potasyum permanganat kullanıyorum, eczanede permasol olarak satılıyor. Tabletlerden milimetrik bir kırıntı koparıp suya atıyorum, su pembe bir hal alıyor. Bu pembe su içinde 30 dk bekletiyorum. Sonra temiz su ile durulayıp ekiyorum. Kontrolün kolay olması için de tohumun üstünü 2-3 mm karışımla örtüyorum, en ufak hareket veya çürümeyi hemen farkedebilirsiniz. Strech ile sera oluşturmayı unutma. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hiç bir zorluğu yok. Yakın olsanız "verin ben yapayım" derdim. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Zengardenden aldığım tohum 4 aydır cimlenmeyi bekliyor. Oysa tüm talimatlara uyarak ekmiştim.Çok istemiştim ama sanırım başaramadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2011
|
Sabit ısılı küçük serada tuttum. Ama yeterli olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Benimki hep dip sürgünlerini çoğaltıyor. Ne zaman hatırlayacak acaba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Ben de hemen uygulamıştım ama enine sürgün verdi. Alt bölüm gayet dolgun bir görünüme kavuştu. Çelik alsam olur mu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Ağaç Dostu
|
Ben çelikleri sonbahar ve kışın köklendirdim, hemen hemen hepsi köklendi, fakat kışın yaprak döktüğü için köklenenler öldü zannettim. İnatla yaz başı çelikten ürettiğim 2 minik bindallım daha var, biraz daha gelişinler asıl sahiplerine gidecekler. En kolay köklenme şişen tablette oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili iris41 o ürün Türkiye'ye gönderilmiyor. Ancak 70 $ ( kargo dahil)veren herkes bu çift katlı bindallıyı evine getirir. Rangoon creeper Double flower (Q. indica) Plant 1 Pot | eBay Gözüm kalmıyor değil ![]() Çiçeği üzerinde bir de ...ne yapsak ki?! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Verdiginiz linkteki bitki icin fiyat bence yüksek degil baya gelişmiş formu cok iyi . İstanbuldaki bir serada neden karşımıza cıkmaz böylesi bir güzelik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2012
|
merhaba, limon tuzu uygulaması nedir? nasıl yapılır? yardımcı olabilecek biri var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2012
|
pardon ![]() konuyu buldum, okuyorum. muhabbetle cümleten... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sizce saksısını büyütmelimiyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2012
|
Sorular cevapsız kaldığına göre kimsenin bir tecrubesi yok. İlginç, hem güzel, hem faydalı, içmeden sarhoş edici, besleyici, parazit öldürücü. Tuttum bunu ![]() Düzenleyen BrunoL : 25-08-2012 saat 12:56 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|