![]() |
|
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Oğlumdan haber yok. Eğer bulursa elbetteki isteyen arkadaşlarla paylaşırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bütün kışı mutlu mesut gecirdi havalar ısınırken yapraklarında kuruma ve dökülme başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaçsever
|
bende zengarden dan beğenip te almıştım şimdi iyiki aldım diyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
getirmişken katmerlisini getirseler bari.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Benim eltim seçmişti bu çiçeği ortak almıştık 2 tane ona 1 tane bana düşmüştü benimki şu an suda 24 saat suda bekleyecekmiş. Eğer tutarda yerini beğenirse seneye tohumlarını paylaşırım seve seve. Eğer çelikten ürerse çelik verilecek yaşa veya duruma gelirse seve seve çelikte gönderirim. Ama bu kadar faydalı olduğunu bilmiyordum. Bileydim bir paket daha alırmışım. Katlısı gelsin bende sipariş veririm. Zengardenede yazarız. Zaten ne zaman gelicek kargooooom diye az başlarının etini yemedim sağolsunlar dinliyorlar kırmıyorlar. Ben bir iletişim formu doldurup istek yaptım şu an. Sanırım form dolduruldukça talep oldukça daha ciddiye alırlar. Üşenmeyen form doldursun hakikaten bende çok arzu ettim katmerlisini burada okudukça. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Bindallı sarmaşığı
Arkadaşlar,ben zengarden dan temin ettiğim 3 tohumu 14 martta talimatlara da uyarak diktim.Aynı gün diktiğim 3 selluka tohumundan 2 si şu an 6-7 cm uzunluk ve 4-5 yaprağa ulaştı. Bunlarda tık yok. Yani iş tohum bulmakla hatta çimlendirmekle de kalmıyor.Hep bir heyecan, hep bir kalp çarpıntısı!! Aşk gibi. Pişmanlık yok ama. deneyimler arttıkça sonuçlar da güzelleşecek ve umarım bu sayfalarda paylaşacağımız güzellikler olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaçsever
|
Ben zengardeni çoktaaaann aradım ve isteğimi dile gitirdim bile ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Oğlum Hindistan'dan döndü. Ama maalesef tohumsuz. "Anne her yerde var, ama hiç tohum yoktu, çiçekliydiler, çiçekçi de bulamadım" diyor.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Hindistan' da 11 gün kalıp. Her gün çiçekçi arayışında olan biri olarak oğlunuza hak veriyorum. Devasa çiçekli ağaçlar ama dükkan, sera diye bir yer bulmak imkansızdı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Selam, fidesini bulan bana da bilgi verirse sevinirim. Bu güzel çiçeği bende aramaya başladım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar tohumlarım elime ulaşmak üzere.(tohumlar çok istediğimi bilen gönüllü bir arkadaşımdan hediye. teşekkürler tekrar) Hata yapmak istemiyorum. Gelir gelmez ılık suda 2 gün bekleteceğim. Kabuğunu soyup 1 gün daha bekleteceğim. Toprak- perlit- cocopeat-vermikülit karışımına ekeceğim. Konya henüz serin. 80 ml lik pet bardakları ekeceğim. 1 hafta kadar saklama kabına koymayı düşünüyorum. Sıcaklık 11 derece burada. 2 hafta sürekli yağışlı. HATAM VARSA LÜTFEN DÜZELTİN.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
|
Bugün muayenehanede Bauhaus Kozyatağı Bahçe Bölümü yöneticisi Hayat Fırat hanımla görüştüm. Selluka,plumeria ve bindallı sarmaşığı talebimiz olduğunu söyledim. Latince isimlerini de yazıp verdim. Tedarikçileriyle görüşüp araştıracaklarına söz verdi. Antalya da da Bauhaus açılacakmış. Yerli üreticilerle de görüşülebilir dedi. Ben de clematisler gibi satış patlaması yaşayabileceklerini söyledim. İnşallah tohum, çelik ya da fide hasretimiz son bulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2009
|
Bindallım
Arkadaşlar bu sabah bir süprizle uyandım hemde çok güzel bir süpriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaçsever
|
Süper bir süpriz olmuş inşallah bizde o süprizle karşılaşırız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2009
|
İnşallah sizlerlede tohumlarını paylaşmak nasip olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
|
Artık bir ay oldu, bu işte bir terslik var diye kurcaladım. Sonuç ; üçü de çürümüş. Benim işgüzarlığım. heyecandan aşırı suladım. Vuslat başka bahara kaldı.Enerjimi sellukalara yönelteceğim artık. Bu arada sparaxis ve mügelerim beni sevindirdi. Konu başlıklarına resim yükleyeceğim becerebilirsem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
benim son tohumum da çürümüş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaçsever
|
Rangoon Creeper.. Ben bir link buldum ama ingilizcem yok tohummu fidemi anlayamadım.İngilizcesi olan bir bakabilirmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Tohumda var çelik de sevgili elifbilge ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |