![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Begonvilimin saksısını değiştirmek istiyorum acaba şu ara uygunmudur?Bir de burada bauhaustaki gibi çeşit çeşit toprak olmadığından migrosta satılanlardan alsam ve ona diksem olur heralde değil mi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sırf torfu seveceğini sanmıyorum. Ben torf, bahçe toprağı ve kum karıştırdım ve de sevdi sanırım. Hatta aldığımda içinde olduğu poşet neredeyse sırf incecik bir kumla doluydu. Aman dikkat tuzlu deniz kumu olmasın. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler gilan Torf aldım ama kumu bilemedim benimkinin de toprağı çok kumluydu ziyan etmeden torfla karıştırdım hepsini bende, şu an iyi durumda.Kumu dere yatağından falan mı alsam acaba bilgin var mı? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-09-2011
|
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
20 gün önce sn. ahmeterin önerdiği teknikle diktiğim çeliğim bu durumda. Yapraklarını dökmüştü, çıkanlar yeni yaprak... ![]() Umarın köklenir ve güzel gelişir, aldığım bitki hem kristal hem ebruli yapraklıydı. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
bu da benim güzelim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
Buralarda kar kis baslayinca birdahaki yila eve tasimam gereken bir bitki daha almam demistim ama seneye ilkbaharda bula bilirsem ilk alacagim bitki begonvil olacak ).Cok güzel bir bitki hayran olmamak mümkün degil, güle güle büyütün arkadaslar.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Ada begonvil |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Serada açan begonviller |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2015
|
Arkadaşlar bodur begonvil....Kışın karda kalıp maalesef bozuldu;ben yinede budayıp terasa çıkardım.Baktım ki dibinden bir filiz vermiş ve orada büyüyor.Acaba diğer kuru yerleri komple budamam mı lazım yoksa böylemi kalsın bilemedim.Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|