![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-10-2007
|
Bir kaç gün önce hasat ettiğim Turk's Turban kabaklarımdan birinin resimleri. 5-6 tane daha olgunlaşmakta olan kabağım var. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2012
|
Kabaklarınız çok güzel gelişmiş, maaşallah. Benimkiler büyümedi, en sonunda öldüler. Belki de saksı ufak gelmişti. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-10-2007
|
Bunlar da benim süs kabaklarım. Aynı kabaktan çıkardığım tohumlardan 4 tanesini ekmiştim. Envai çeşit kabak çıktı. Kabakların bir kısmını eş, dost aldı. Bunlar bana kalanlar. Sanırım 50-60 kabak var. Koyduğum çakı büyüklük karşılaştırması için. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-07-2011
|
kabaklar büyüyor :)
küçükler kurudu bunlar büyüyebilenler... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-07-2011
|
devamııı
devamıı.... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Sayın sungurak sarılı yeşilli kraliçe tacı gibi olan kabaklar çok hoşuma gitti ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2011
|
Sayın smnunal,bu yıl ilk kez su kabağı ektim.Sevgili Doğayla Barış göndermişti birkaç tane. 8-9 tane sizin resimlerdeki modelden oldu.Bu kabaklar ne zaman toplanacak? Çekirdeklerini ne zaman alabiliriz?Kabakları nasıl değerlendirebirim?Bilginiz varsa paylaşın lütfen.Ayrıca tohumları sağlıklı alabilirsem dağıtmayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
tohum susak
merhaba arkadaşlar ve değerli susak sever dostlar adres ve telefonlarınızı özelime atmak suretiyle kargo masraflarını kendiniz karşılamak koşuluyla sizlere karşılıksız tohum dağıtımını aralık ayının 1. günü başlatabilirim.o zamana kadar sağlıklı kuruyacak susakların tohum alma işlemi yapılacaktır. Düzenleyen sungurak : 31-10-2012 saat 08:15 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
susak tohumu
merhabalar sayın susak sever dostlar sayın toprakkız; sayın tuya; sayın vıbb, sayın tura; sayın almira; sayın murattyildizz ve benden tohum talebinde bulunup adres göderen arkadaşlar susak tohumlarınızı gönderdim lütfen takip edin yurtici kargo.iyi günle dilerim |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
teşekkür ederim, sağolun. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
[QUOTE=sungurak;1061836]merhabalar sayın susak sever dostlar sayın toprakkız; sayın tuya; sayın vıbb, sayın tura; sayın almira; sayın murattyildizz ve benden tohum talebinde bulunup adres göderen arkadaşlar susak tohumlarınızı gönderdim lütfen takip edin yurtici kargo.iyi günle dilerim[/QUOTE Sayın sungurak çok emek vererek hazırladığınız kabak tohumları bu gün elime geçti çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin lütfen |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2011
|
konuyu ne zaman okusam, kabaklara mest oluyorum, yaza biz sizleri mest edicez tekrar teşekkürler sayın sungurak... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
Merhaba Arkadaşlar, Uzun zamandır susaklar ilgimi çekiyor.Satın almış olduğum süs kabakların tohumlarını bu sene toprakla buluşturacağım ![]() Forumda tüm yazılanları okudum ve sayenizde üretimle ilgili bir çok bilgiye sahib oldum.Çok teşekkürler. Tohum paylaşımı olduğunu gördüm,ben bedava istemiyorum.Aranızda satan var mı acaba? ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-12-2009
|
teşekkürler emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yeni Üye
|
1dönüm yerim var,farklı türleri denemek istiyorum.Hangi türün iklime ve toprağı uyumu daha iyi olur ise o tür le devam edeceğim. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
|
Selam Sungurak Bey, Teklifinize çok sevindim,doğrusu böyle bir teklif geleceğni beklemiyordum. Kargo ücretini seve seve karşılarım.Adres bilgilerini nasıl paylaşacağımı bilmiyorum,gerekli yönlendirmeyi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Çok mutlu oldum. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba,sukabagi severler, Onceki yil,sayin sunguraktan aldigim tohumlar,ikinci nesil tohumlarini aldim.Gecen sene ektigim su kabaklarini fotografladim,lakin su an makinede.Uygun zamanda eklerim.. Sungurak arkadasima tesekkurler.. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
|
Merhaba, sunguraktan tohum bekliyorum ,siz nerede ekmştiniz tohumlarınızı sarıgöz ? |
|
|
|
![]() |
|
|