![]() |
|
![]() |
#482 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
uzun zamandır SELLUKA için yazmayanlar şimdilik aşağıdakiler GÜMÜŞ AKSİYA SELLUKA FERDAÜLKÜMEN |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öyleyse, rahatlıkla, ''Bana da bana da'' diyebiliriz. Ama sıranın sonunda kalmışız.Hüüü! hüüüü! ühü! ühü! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
yer değiştirebiliriz ![]() KArşılığında, balık tutup, ayıklayıp, pişireceğim galiba. ![]() Bunu her zaman yaparım ama, yok yok, haksızlığa dayanamam . ![]() Ben sırama razıyım. Kimse duymasın. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O'na hem tohumlar için hem de bol balık tutması için dua edeceğiz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
|
sn ülkümen sadece takip etmeyin ara sıra ben buradayım diyin, arkadaşlar sesiniz çıksın ki çiçekler çoğalsın her yer mis gibi olsun bir **** iki sene sonra bizler de tohum dağatalım her yeri yeşertelim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız papatyam.Ama mazeretim vardı:Babam bir hafta hastanede yattı,son günlerde de uzun süredir beceremediğim 'foruma fotoğraf yükleme'işiyle uğraştım.Ve sonunda becerebildim nihayet!!!!! Ben buradayım ![]() Düzenleyen Ferda Ülkümen : 01-02-2007 saat 14:18 Neden: ekleme yaptım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin , durumu nasıl |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
Arkadaşlar, Ben de buradayım. Hemen her gün kontrol ediyorum bir gelişme var mı tohumlarla ilgili diye. İşlerim çok yoğun olduğu için kayıp gibi görünebilirim ama burdayım ve sıradayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler papatyam.Şimdilik iyi.Yaşlıların günü gününe uymuyor. Forumda ilgilenecek o kadar çok konu varki;oku,cevap yaz,resim yolla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sayın Mehmet Bey sayesinde inşallah hepimize yeter.Arkadaşlar çok isteyen olursa ben sıramı verebilirim.Elbet bir gün bizede düşer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-07-2006
|
Mehmet Bey, İşten eve gelip hala çalışmaya devam ediyorum. Ama selluka aklımda hep unutmuyorum, merak etmeyin! Korkuttunuz yine de beni. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sayın Ada ASlında Kokulu Çiçekler Merakım Çok .Çok istiyorum. Banada göndermiştin Latin Tohumu Hemen ekeyim Ozaman. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
evet ada gönderdin , bu gün eve gider gitmez hallederim teşekkürler hatırlattığın için diğer tohumları da eksem sorun olurmu |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Sn Elfogi sizin memleket daha soğuk tahminimce. Siz ekmediyseniz Şubat sonu gibi ekin derim. Bu arada sizin japon feneri ne durumda? ÖNEMLİ:TOHUMLARI ÇİMLENDİRİRKEN ÜZERİNE STREC FİLM ÖRTTÜM HERGÜN AZICIKTA OLSA SU VERDİM. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|