![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sellukada gelişme... Bahçede salkım salkım tohum oluşmuş... Fakat bu ay sonuna kadar tohum zarflarının iyice kurumasını bekliyorlar.. Ben tohum alıp yetiştirdiğim latinlerden bir kaç kök götürdüm, hediye ettim.. şubat ayı gibi, bana tohum verecek.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beni de yaz, beni de yaz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Arkadaşlar sağlık sorunlarım olduğu için bu haftayı evimden uzakta geçiriyorum, siteyi yakından takip edemiyorum bu nedenle beni unutmayın,bende tohum istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle. Yapabileceğimiz bir şey varsa lutfen bilelim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağolun, "insanın neresi ağrırsa canı oradaymış" bu günlerde üzerimizde kara bulutlar dolanıyor eşim de bacağını incitmiş yürüyemiyor, allah kimseye sağlık derdi vermesin başka hiçbir şeye benzemiyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
biir ![]() Henüz kimse sıraya geçmemişken hemen kafadan yer tutayım bari |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk ben söyledim,hem bak, mesaj sayım da artmış, aaa! 150'yi geçmişim, artık kesin listedeyim. ![]() Arkadaşlar, şaka bir yana, hepimiz sazan gibi atladık, bana da bana da diye ama acaba bu mubarek çiçek, hepimizin bulunduğu iklim şartlarında yetişir mi? Yetişmezse, boşuna ziyan etmeyelim tohumları. Üzülürüm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Baksana, ihtiyar, bir haftada 140'ı devirmiş. ![]() ![]() ![]() Her türlü espriyi, dostluk işareti olarak kabul ediyoruz. Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesajı ilk okuduğumda çok bozuldum, allah dan çabuk toparladım, bir de ismimi listede görünce iyice kendime geldim. 50 Mesaj diye küçümsemeyin önce bir iyileşeyim sonra da selluka tohumlarım gelsin o zaman kim tutar beni. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn MEMET beyyyyyyyy, lüffeeeennnn... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Banada banada lütfen... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar günaydın , lütfen 13-14 numaralı sayfalara bakarmısınız bi çoktan sıraya girmiştik ![]() -1-tador -2-papatyam -3-bahçıvan -4-gümüş -5-elfogi -6-aksiya -7-adabayrakoğlu -8-selluka -9-ferdaülkümen -10-lerdemir -11-mjgn -12-benben1967 -13-bitkiseli -14-balıkçı -15-sukranayalp atladığım varsa lütfen ekleyin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
uzun zamandır SELLUKA için yazmayanlar şimdilik aşağıdakiler GÜMÜŞ AKSİYA SELLUKA FERDAÜLKÜMEN |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Balıkçı , bu çiçeği İstanbul Samandra da Mine floranın asıl sahibi (Mine hanımın babası) kendi şahsına yetiştiriyordu. Satış amaçlı değildi. Haziran ayında görmüştüm bu çiçeği. Belki İstanbul şartlarında kışın yapraklarını döküyor olabilir.(EMİN DEĞİLİM).Onun haricinde rahatlıkla İstanbul'da yetiştirilecek bir bitki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öyleyse, rahatlıkla, ''Bana da bana da'' diyebiliriz. Ama sıranın sonunda kalmışız.Hüüü! hüüüü! ühü! ühü! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
yer değiştirebiliriz ![]() KArşılığında, balık tutup, ayıklayıp, pişireceğim galiba. ![]() Bunu her zaman yaparım ama, yok yok, haksızlığa dayanamam . ![]() Ben sırama razıyım. Kimse duymasın. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|