![]() |
|
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
|
harika! durum şu olacak; siz çiçekleri benim için yetiştireceksiniz ama çiçekler benim olacak ![]() ayrıca dahi anlamındaki da'ları ayrı yazmıyorsunuz ikiniz de. ben de onları düzeltiyorum ödeşiyoruz ![]() çiçeklerime iyi bakın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
|
hızlı yazmayalım doğru yazalım çiçeklere iyi bakalım konuyu çok kaynattım şimdi kafama uçan bir terlik gelebilir iyi akşamlar dahi anlamındaki de'ler da'lar ve soru ekleri lütfen ayrı yoksa alırım çiçekleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
sn. adabayrakoğlu evet var bi gelişme ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
sn adabayrakoğlu şimdi aklıma gelen bir şeyi sizinle paylaşmak isterim Tepecik SSK nın ( doğum hastanesi karşısı) karşısında ağaçfidanı, meyve fidesi,çiçek,çiçek fidesi vs satan yerler var bilirsiniz, geçen ay ful çiçeği almaya gittiğimde orda bir tanesinde selluka vardı bir haber vereyim dedim.Yalnız kışa girdiğimiz için bitki yapraklarının çoğunu dökmüş diğerlerinide dökmek üzereydi, pek canlı gelmemişti gözüme yinede ilgilenirseniz haberiniz olsun, ayrıca satıcı bana ilkbaharda fidanın yeniden canlanıcağını söylemişti fakat forumda yazılanlardan bildiğim kadarıyla mevsimlik bir sarmaşık olduğunu okuduğum için güvenibte alamamıştım.yinede emin olmak adına sn hocamız Mine Hn. sormak lazım acaba satıcının söylediği doğrumuydu acaba ? selluka mevsimlik bir sarmaşık mı yoksa çok yıllık bir bitkimi diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Ağaç Dostu
|
arb73 ilgin için çok teşekkürler tarif ettiğin yeri biliyorum. Dün bende de bir gelişme oldu bir arkadaşım şubat ayında bir ihtimal bulabilirim dedi. O ihtimali bekliyorum. Aslında asıl hedefim tohumdan yetiştirmek ama fidan bulursam ona da hayır demem doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|