![]() |
|
![]() |
#183 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-06-2006
|
Çok güzel bir haber,gözünüzaydın..Darısı diğerlerinin başına.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
***. Memet Gözünaydın.. Çiçekleri bol olur inşallah.. Bol olsun ki bizede tohum verisin İnşallah.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
"Tohumlar gelince ancak bizi takip ediyorsanız bilgilenebilirsiniz. ![]() ![]() Sevgi ve selamlar" kesinlikle tohum dağıtacağız ama Mine hanımın yazdığı şartı arıyoruz.ve benim söylediğim sardunya şartını Düzenleyen memet : 18-08-2006 saat 17:27 Neden: noktalama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
selamlar ve saygılar .. Selluka resme bayıldım..Harika bir çiçek.. Tohumundan **** çelikten mutlaka bende istiyorum.. Ne olur banada bir tohum.. Bol sellukalı günler... Batı karadeniz deyim..Buralardada görmek isteriz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-06-2006
|
Selluka tohumlarından istiyorum ben de... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
|
arkadaşlar selluka açtı sayılır. yanlız bir farklı durum var gibi... daha önce nette fotoğraflarını bulup eklediğimiz sellukadan biçim olarak farklı olduğunu düşünmeye başladım. renk olarak yanı ama çiçeklerin biçimi değişik.henüz tam açmadığı için kokusu konusunda birşey söyleyemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
|
selluka tamamen açtı. mor salkımı bilenler için açıklayıcı olacak.. çiçekleri aynı mor salkım gibi...biraz daha ufak kokusuda aynı morsalkım gibi. fotolarını eklediğimiz sellukalar sanırım farklı bir tür. darkyes gelince fotolarını onun makinasıyla çeker ekleriz artık. Hümeyranın 125 nolu mesajındaki sellukanın gövdesinin yeşil olmasından sözetmiştik. gövde ve dallar.bordo renginde kaldı.çiçek saplarıda öyle. ondaki selluka farklı olabilirmi acaba. onun çiçeklerini merak ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Sizin adınıza sevindim. Ben istiyorum Tohumlardan ![]() Bol Çiçekler açsın inşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
|
arkadaşlar benim sellukanın nasıl olduğunu anlamak için, pinkwisteria adlı üyenin avatardaki resmine bakın aynı işte... Düzenleyen memet : 21-08-2006 saat 23:03 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekleri bol olsun memet bunu en çok sen hakkettin. Yani şimdi diyorsunki yetiştirdiğimiz selluka beklediğimiz selluka değil ![]() Tohumlara geri dönecek olursak alttaki adresdeki tohumlar bizim tohumlardan farklı gibi ne dersiniz? http://davesgarden.com/forums/fp.php?pid=1103928 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
|
evet,farklı tohumlar,sanırım ziraatçi arkadaşlar açıklayacaktır durumu. çeşitleri var heralde sellukanın.bir sadesi bir katmerlisi olur ya bazı çiçeklerin kiminin yabanisi olur... bizim sellukanında çiçekleri güzel.dediğim gibi fotoları eklediğimizden farklı bir çiçekle karşılaşmanın şaşkınlığı oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
Memet bendeki selluka da çiçek açtı. Ama fotoğraflarda gördüğümüz biçimde bu çiçekler, bir farklılık yok. Eskiden de yetiştirdiğim için aşinayım zaten. Sizin bitkiyi çok merak ettim, fotoğraflarını bekleriz artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
|
evet kesin anladım ,iki farklı türü var.bunla ilgisi yok bendekinin. zaten sizdekinin gövdesi farklı renkte diye de konuşmuştuk. fotoğraf makinası ayarlayınca ekleyeceğim. daha çok morsalkımın çiçeklerine benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul'da şube açılıyor diyebiliriz. ![]() Aşağıdaki linkte daha çiçeği daha farklı renkte bir selluka var: http://www.killerplants.com/plant-of...k/20041206.asp |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
http://www.toptropicals.com göndermeyi başarırsam burdada selluca fotoğrafları var ve daha nice güzel fotoğraf. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Günaydın ... İnşallah çiçekleri bol olur... Ben selluka ya aşık oldum.. Mutlaka Tohumunu satın almak isterim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
sellukanıza hayran oldum tohum taliplilerinden biride benim bol tohum verir umarım . diğer selluka fotoğrafınıda sabırsızlıkla bekliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim gümüş. Olursa tabii ki tohum yollarım. Bitkinin gözünün içine bakıyorum zaten. Üzerinde salkımlar halinde bir sürü çiçek sürgünü var. Bu bakımdan ileride çok daha güzel fotoğraflarını çekmeyi ümit ediyorum. Şimdilik bir tane galeriye ekledim. http://www.agaclar.net/gallery/agac.php?id=5034 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
|
benim selluka
.mum çiçeğinde olduğu gibi,sellukad da tohumları dağıtırken arkadaşların aktif katılımda olmasını bekliyoruz siteye.. özellikle sardunya bölümüne çevrelerindeki sardunya örneklerini eklerlerse listede ön sırada olacakları kesin. ![]() benim sellukanın fotosu bu... oldukça farklı ve kokusu belirsiz. fotoğraftaki çiçekler gerçek boyutunda |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|