![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
merhabalar.
ben hala bu sardunyadan arıyorum. bulamadım. gecen sene kışa doğru samur nickli üyemiz sağolsun göndermişti. ama mevsim de kışa döndüğü için zamanlamadan sanırım tutturamadım. Antalya merkezde değilim, yakınımdaki çiçekçilere not bıraktım bulursanız istiyorum diye; ama sonuç yok. çelik ya da satılan çiçekçi her şekilde olur. aslında gönlümden geçen çelikten tutturmak, ne bileyim daha güzel oluyor. emek vermek başka. paradan kaçtığımı düşünmesin kimse zaten kargo ücreti çiçekten pahalıya geliyor. geçen seneden beri içimde kaldı. yardımcı olursanız ok sevinirim. http://i.hizliresim.com/ngz0LR.jpg[/QUOTE] |
1 Eklenti(ler)
Araya bir amaryllis kaçmış ama neyse 😊
|
Sayin yesilask masallah cananlariniz ne guzel acmis. Benimkiler hala tomurcuk bile yapmadi. Kapali balkondalarmi?
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Jezebel o ne guzel sey masallah. Hakikaten super gozumu alamadim. Ellerinize saglik. Bol cananli baharlar...
|
5 Eklenti(ler)
Merhabalar yakın çekim sardunya güzelliği :cool:
|
Benim sardunyalarım açmıyor 🙁 Yardımcı olun lütfen
|
|
|
Bayıldım sayın jezebel güle güle büyütün
|
Alıntı:
https://www.facebook.com/avrupacicek...type=3&theater |
1 Eklenti(ler)
|
Teşekkür ederim Sayin çiçeksever. Linkini gönderdiğiniz sardunyadan satın aldım. Ama asıl aradığım sardunya malesef bu değil.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da benim sarduşlarım ;).
|
2 Eklenti(ler)
Şimdilik bu kadar ama gözüme kestirdiģim bir kaç renk daha var ;)
|
Merhabalar, budanip yol kenarına atılan sardunya dallarından minik bir dal kendiliğinden toprakta koklenmis. Ben de alıp bir saksiya diktim. 2 aydır öyle bir boylandi ki anlatamam. Tek dal ve sürekli boylaniyor 25cm yi geçti sanırım. Gövde yeşil ama kalın ve hiç tomurcuk yok. Ben yanlara dal versin ve ciceklensin istiyorum. Üstten budayip budadigimi da celiklesem mi diyorum ama kusturmekten de korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
yandaki minik küçük olan yeni çelik denemem ama bu sadece boya gidiyor
|
sabah güneş doğduğu andan 13.00a kadar da güneş görüyor. seradan aldığım başka bi sardunyam var o gayet güzel bol çiçekli. onun da fotografını yüklemeye çalıştım başarılı olamadım. bu çılgın sadece arz-ı endam etmekle meşgul :o :p
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da benden.
|
1 Eklenti(ler)
sardunya
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025