![]() |
1 Eklenti(ler)
Sardunya
|
2 Eklenti(ler)
Çelikten yetiştirdiğim mini sardunya
|
Masallah hepinizin sardunyalari cok cok guzel. Favori ciceyimdir sardunyalar. Top sardunya,canan sardunyanin cok rengi var bizim burada ama sakizin bir tek bordosu var. Icim gidiyor eflatun kirmizi pembe ebruli sakizlara.
|
Sayin sagol sardunyaniz cok dayaz saksidami banami oyle geldi. Masallah uzeri cicek dolu oysa sardunya derin saksidan hoslanir derler. Kafam karisti simdi.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sayın Ulduz.
Haklısınız sardunyalar normalde daha derin saksıya dikiliyor. Ben genelde bonsai saksısına dikiyorum(derinliği 5 cm) ve bonsai gibi bakıyorum. Toprağını oldukça geçirgen yapıp her gün suluyorum. Güneş, su, gübre ve bakım biraraya gelince çok çiçek açıyor. İyi günler dilerim.... Alıntı:
|
*** arkadaşlar cıceklerınız bı harıka..satış yapıypmusunuz..çelik olarak sardunya ıstıyorum.sardunyası bol olan arkadaşlardan..lütfennnnnn rica edıyorum gönderırsenız cokk memnun olurumkı ben :)
|
1 Eklenti(ler)
Merhabalar.Kuruyan yaprakları koparmam yeterli mi yoksa yaprağı dalıyla mı kesmem gerekiyor? Teşekkürlerimle.
|
Sayın meralizmir,
Kuruyan yaprakları sapından kesiyoruz veya koparıyoruz. Sapları gövdeye 1-2 cm kalacak şekilde keserseniz kalan kısımlar kuruyup düşerler zaten. Kolay gelsin.... Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Eskişehirde bir apartmanın giriş bölümünde gördüğüm 2,5-3 metre yüksekliğindeki sardunya.
Çiçekleri sol üst bölümde gözüküyor. |
Keşke içeriye girip çekseydiniz :)
|
Kapı kapalıydı. Hem de tanımadığım bir yer.
|
Sn çiçeksever siz caddesini yazın ben gidip içeriden çekerim... belki birkaç dalda alabilirim. Özellikle tam kırmızı klasik sardunya ise hiç kaçırmam..
|
Atatürk caddesi Akarbaşı tarafına giderken sağda sona 200-250 metre kala.
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
sardunya
|
2 Eklenti(ler)
sardunyalarım
|
1 Eklenti(ler)
Bu yılki favorim.
|
1 Eklenti(ler)
Ebrulim
|
1 Eklenti(ler)
Beyaz
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda diğerleri
|
4 Eklenti(ler)
Diğer güzellerim
|
2 Eklenti(ler)
Sevdalısı olmak zor.Her çeşidi olsun istiyor insan.
|
1 Eklenti(ler)
Bu da var.
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Çiçek bakımına yeni başladım pek bir bilgim yok. Solan sardunya çiçeklerini tam olarak nereden kesmem gerekiyor? Resimli bir şekilde gösterebilir misiniz?
|
Sayin ayseldeniz,Jezebel masallah sardunyalariniz ne guzel acmis. Hepside harika.
|
Ya arkadaslar benim 3 tane biri buyuk ikiside gecen yil celikden tutturmusdum gayet de guzel gelisdiler canan sardunyalarim acmadi hala. Martta 3 kez araluklarla enzim verdim. Aprilden bu yanada pirinc yikanmis su,yumurta haslanmis su verdim hep halada devam ediyorum iki tane cananim acdi gerisinde tik yok. Top sardunyalarimda problem yok hepsi cicekli. Evet birde arada fosfor icerikli gubre veriyorum arada. Cananlarimin acmasi icin ne yapayim Allah askina bana bilgi verin
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025