![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
|
sevgili nardane, sardunyası olan birinden çelik alarak ekebilirsin... biliyorsun sardunyalar çok kolay tutunuyorlar... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-03-2013
|
denizcem balkonumda sardunya yetiştireceğim fakat akşamları ceryan yapıyor kuzey tarafı açık olduğu için sardunyalar için uygun olurmu aceba cvp için tşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Sevgili gülçiçek, benden daha bilgili arkadaşlarda sana yardımcı olacaktır ama bende nacizane fikrimi söyliyeyeim... Sardunyalar havadar ortamı severler fıtına şeklinde değilse hava akımı bence sardunyalar bundan mamnun olacaklardır... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-03-2013
|
Alıntı:
arkadaşları henüz tanımıyorum mühendis teknisyen arkadaşlar varsa ismini yazabilrmisin çok konuda merak ettiklerim var cevabın içinde ayrıca teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
Sevgili gülcicek; Ben de pek arkadaşların mesleklerini bilmiyorum ... Forumun eski üyesiyim ama uzun süredir kızımı büyütmekten fırsat bulup foruma girememiştim...Ancak şimdi biraz zaman ayırabiliyorum... Profil bilgilerinden mesleklerini öğrenebilirsin... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu benim sardunyamın geçen yılki çiçeği.Çelikten yetiştirdim ve aynı yıl çiçeklendi.Bence az zahmetle çok çiçek açan bir tür. ![]() Yöremizde alçiçek deniyor. Düzenleyen mügem : 24-03-2013 saat 00:20 Neden: ekleme |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ceylan, pelargonium, sakız, sardunya |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|