![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Ceylan sardunyam hiç olmadı. Ama bu güzelliklerini gördükçe sanırım dayanamayıp alacağım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orkun,Benim bu fotoğraf gönderme işni mutlaka halletmem gerekitor.bu durumda rövanşını yapamıyorum lafta kalıyor. Hepsi çok güzel ama illaki LİLA Ben senin sardunyalarına "sevdalı sardunyalar" diyorum.Çün aşkına çok iyi cevap veriyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Çok yakında yer darlığından aynı saksıya diktiğim 4 minik çeliğimin erken çiçeklenmelerini sizinle paylaşacağım ama dayanamayıp erken ekliyorum, bu hali bile beni çok mutlu ediyor... YAŞASIN ARTIK SARDUNYALARIM DİKİLİNCE TUTUYOR HATTA İŞTE BÖYLE ERKEN ÇİÇEKLENME BİLE OLUYOR... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte bir tanesi açmaya başladı düğerleride tomurcukta ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-11-2008
|
Sardunyalarım
Bunlarda benim sardunyalarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-11-2008
|
Sayın Orkun kırcı sizin sardunyalarınızın yanında lafımı olur. Ama yinede beğenmenize çok sevindim. Bu da yeni açan ceylanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
İşte bunlarda çiçekleri yeni açan sardunyalarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
![]() su ufaklı bakin nasil degisik cicek acti ![]() ![]() ![]() -------------------------------------- ![]() bu da yeni acan bordo sakizlarimdan biri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-08-2008
|
Bunlar da ailemizin yeni üyeleri.Koçtaşta sardunyaların hali içler acısıydı, yine de 5-6 renk beğendim, kendimi sadece bunları alacak kadar tutabildim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sayın İlknur sardunyaların gerçekten güzel açmışlar güle güle büyütün,sonbaharda budama yapın kesmiş olduğunuz dallardanda çelik üretimi yaparak daha çok çiçek sahibi olabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ülkü, hepside muhteşem görünüyor, sardunyaların bakımı için size danışacağız artık ![]() Sanırım rüzgardan etkileniyorlar, korunaklı balkonlarda daha sağlıklı geliştiklerini görüyorum. Sevgili İlknur, sardunya kervanına siz de katıldınız, hepsi de çok güzel maşallah, güle güle büyütün. Bakalım Başbahcivan ve Orkun bey gördüklerinde ne diyecekler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Adalet Yağcı;431349]Sevgili Ülkü, hepside muhteşem görünüyor, sardunyaların bakımı için size danışacağız artık ![]() Sanırım rüzgardan etkileniyorlar, korunaklı balkonlarda daha sağlıklı geliştiklerini görüyorum. Teşekkür ederim. Adalet abla yalnız bir sorunum var gibi. İlk resimlerdeki sardunyam bu sabah biraz keyifsiz gibi geldi bana. Sanki yaprakları biraz solma eğiliminde. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ülkü, bir tane aspirini suda eritip bitkinin toprağına sulama yapar gibi verin, bir çok defa çiçeklerimi bu şekilde kurtardım ben. Şimdi sardunyadan çok sınavları düşünün bir çaresine bakarız üzülmeyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
ARkadaşlar bu da benim bembeyaz sardunyam.Ben bu sardunyadan tohum alabilirmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
ceylan, pelargonium, sakız, sardunya |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|