agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-06-2007, 12:03   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-05-2007
Şehir: yurtdisi
Mesajlar: 146
Galeri: 24
Yağlar hakkında...

Almanyada gördügüm ve acayibime giden yaglar,
üzüm cekirdegi yagi,
cöre otu yagi,
susam yagi,
kabakcekirdegi yagi,
bir arkadasin da yazdigi eterik demlenmis zeytinyaglari
kekikli, sarmisakli, kirmizi biberli vb. hazir siselenmis ve satisa sunulmus yaglar.

Bu tür yaglarin kullanimi susam haric pisirmeden tüketim yönünde, susam ise wog tencerede uzak dogu mutfaginda kullaniliyor.. Afiyet olsun.
erhan62

erhan62 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025