agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen sakagun
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen selis
  • 1 Gönderen selis
  • 2 Gönderen malina
  • 3 Gönderen ALAGÜN
  • 1 Gönderen beatum
  • 1 Gönderen capsaicin
  • 1 Gönderen muratyzb

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-02-2012, 00:32   #15
Ağaç Dostu
 
ezgigül's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-02-2012
Şehir: ISPARTA
Mesajlar: 143
biz bu ızgaraya 'firizga' diyoruz.ben firizgada peynirli ekmekler yapıyorum kahvaltı için.

200 gr beyaz peyniri eziyorum,Peynir yağsızsa 2,yağlıysa 1 yemek kaşığı tereyağı eritip ilave ediyorum.1 tane de yumurta kırıyorum.Maydonozları incecik doğruyorum,biraz da pulbiber ekliyorum.Tüm malzemeyi iyice karıştırıyorum.labne kıvamında bir karışım oluyor.Ekmek dilimlerine karışımı çok kalın ya da ince olmayacak şekilde sürüyorum.Firizgaya koyup üzeri kızarıncaya kadar pişiriyorum.yanlarda boşluk kalırsa biber de koyuyorum,onlar da kendi halinde közleniyor ekmekler pişerken.Harika oluyor.

ezgigül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025