agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler
  • 2 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen Adalet Yağcı
  • 1 Gönderen sakagun
  • 1 Gönderen Güler
  • 1 Gönderen selis
  • 1 Gönderen selis
  • 2 Gönderen malina
  • 3 Gönderen ALAGÜN
  • 1 Gönderen beatum
  • 1 Gönderen capsaicin
  • 1 Gönderen muratyzb

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-10-2014, 10:32   #22
Ağaç Dostu
 
capsaicin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-07-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 216
Arkadaşlar ben kesinlikle döküm tava tavsiye ederim. Et, tavuk, balık, sebze vs mangaldan sonra en iyi lezzeti demir döküm tavada alırsınız.

YeniBON beğendi.
capsaicin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025