Herkese selam;
Hani şu eski ızgaralar vardıya telli, yani rezistans yerine incecik rulo telleri olan.
İşte neyapıp edin birtane bu ızgaradan edinin, özelliklede balık sevenler

Neden rezistanslı olanlar değilde telli olanlar diye soracak olan varsa, sebebi şu;
Bu ızgaraların yeni versiyonu pişirdiğiniz şeyi sertleştiriyor ve geç pişiriyor, içinin suyunu kurutarak sertleşmesine neden oluyor.
Piyasada ne yazıkki eskiden aldıklarımız kadar kaliteli bir ürün bulamadım

25-45 ytl. arası değişik boyları mevcut.
Kışın dahi mutfağımda balık ızgara yapabiliyorum, hemde dumansız ve kokusuz bir şekilde

Daha bir sürü marifetleri var mütevazı aletin, pirzola, tavuk, köfte, ve hatta çok güzel kestanede pişiriyor.
Ben de bazen "bugün ne pişirsem" diye aranıyorum, kolay yemek hemde çabuk olması açısından ızgara imdadıma yetişiyor.
Ani misafirler içinde hem kolay hemde zevkli bir seçenek.
Hepinize afiyetler diliyorum
