![]() |
|
![]() |
#844 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
sayın Nuri Mürvet hocam 848 Nolu mesajdaki "kırmızı gözde çalı" nedir? ne zaman açar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın ligustrum "kırmızı gözde çalı" Camellia (Kamelya)dır. Erken baharda , nisan ayında açar, nadiren mayıs ayına kadar çiçeklenmesi sürer. Çiçekleri kokusuzdur. Yaprak dökmez, yarı gölge ortamda yetiştirilmesi gerekir. ![]() "kırmızı gözde çalı" Camellia (Kamelya) Düzenleyen Nuri Murvet : 11-02-2011 saat 17:41 Neden: Fotoğraf ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın Nuri Murvet hocam; Camellia (kamelya) "Güzelliği ile göze girdi, bir daha hiç çıkmaz!" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın ligustrum "Güzelliği ile göze girdi, bir daha hiç çıkmaz!" Bitkimiz kamelyaya yakışır bir anlatım tarzı..! Paylaşım için teşekkür ederim. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Sayın Nuri Mürvet havuz içindeki balıkların cinsi nedir ve nerede bulabiliriz...başarılarınızın devamını diliyorum.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Sayın "bıcırık" sanırım hocamın balıkları "koi" balığı.Her yerde bulamayabilirsin, yakınındaki peyzaj işi yapanlara veya toptancı akvaryumculara sor. Mehmet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın bıcırık hoş geldiniz. Sayın merlict sağolsun cevabı vermiş, iyi de etmiş...! Küresel köle, kutsal görevler, sayın merlict işlerden başınızı kaldıramıyorsunuz galiba..! Uzun zaman oldu, hoş geldiniz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küresel köleliğin verdiği eziklik, kutsal görevlerin verdiği hazlar ve inatçı keçi gribinden tutunda büyüklerin köklü rahatsızlıklarına kadar tüm sağlık sorunlarından dolayı pek derslere katılamıyordum hocam ama inanın pencereden takip ettim durdum.Hiç kredi eksiğim yok desem olur. Burası psikiyatri dal merkezi gibi, rahatsızlıklara iyi geliyor. Mehmet |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict Amiiiin... Senin bahsettiğin sorunları inanın aşağı yukarı aynılarını yaşıyoruz... Daha evvel söylemiştim, seni yoklamada torpil geçip hep var yazıyorum... Her şey gönlünce olsun...Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Ağaç Dostu
|
Ben de her nekadar yorum yapmasamda sayfanın sürekli takipçilerindenim..Çalışmalarınızı izlemek hem çok zevkli hem de çok öğretici....Genellikle sessiz bir dinleyici iyi bir öğrenci olmuşumdur....Bu alışkanlığım burada da devam ediyor...Uygulamalardan kendi adıma çok yararlanıyorum...her şey için teşekkürler...sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict cevabınız için teşekkürler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim ne demek.Hocamın dersine katkıda bulunmak kadar büyük zevk varmı ? Mehmet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Nuri Bey, Bahsetmiş olduğunuz bu işin maliyeti nedir fikir vermesi açısından? tebrik ediyorum güzel eserleriniz için.. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=810 Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayfamızı takip edip, paylaşımda bulunduğunuz için size çok teşekkür ederim. Saygılarımla... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Bence maliyetleri kişiler kendileri belirler. Bahçenizde neyi ne kadarlık fiyatla istiyorsunuz gibi. Belki yanılıyor olabilirim. Ama fikrimi söylemek istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Yeni Üye
|
Anladım...ücretsizmiş. ![]() Bahçe konusuda derin fikirlerinizden yararlanmak isterim özellikle süs havuzu yapımında.teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu
|
Bahar gelince bahçlere ağırlık verip, sayfanızı ihmal etmezsiniz sanırım. Siteye girince, ilk açtığım sayfa sizinki oluyor, göremeyince eksikliğini duyuyorum. En kısa zamANDa görüşmek dileği ile.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Ayşe Yıldız Bahçedeki bu yapım aşamaları ruhsata tabidir. Bulunduğu ilçenin belediyesi fen işleri bölümünden proje tastiki yapıldıktan sonra inşasına başlanmıştır. Maliyet konusu ucu açık bir konudur, İstenilen ve verilen hizmete göre değişkendir. Merhaba sayın emin48 Bu yıl üç adet gölet siparişimiz var, yapım aşamalarını sizlerle paylaşacağım. Merhaba sayın hozat Sayfamızı ihmal etmem merak etmeyin, ilginize çok teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Arka bahçe Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Yeni Üye
|
Nuri bey, keyifle okuyacağım gölet yapım aşamalarını.. Bu hafta sonu itibariyle bir manimiz olmazsa bahçemi meyve ağaçları ile donatıyoruz. Sıra bahçemizin süs, kamelya, güvercinlik, yürüme yolu vs. işlere girişeceğiz.. naılsa bedava fikir alrıyoruz, teşekkür ederim. ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-01-2011
|
Çok güzel çalışmalar, elinize sağlık, konunun sıkı takipçileri arasına katılacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-01-2011
|
Alıntı:
Bu çalışma yapılan alanın büyüklüğü ne kadardı? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın emin48 Nasılsa bedava fikir veriyoruz, bu alış veriş Ağaçlar nete özeldir, faydalanın..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Arka bahçe Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|