agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme
(https)

Beğeni Düzeni177Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-02-2014, 16:49   #1
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi metulen Mesajı Göster
Merhabalar tekrardan. Sizden almayı düşündüğüm leonardit'in bir kullanım alanı da bahçemdeki çimler olacak Yeterli besini alamadıklarını düşünüyorum. Bu nedenle normal kimyasal gübreye ilave leonardit kullanıcam. Ayrıca hobi bahçeme ekeceğim sebzelere, çiçeklere ve meyve ağaçlarına da kullanıcam. Umarım bu gün şu nakliye sorununu aşarız.
Sayın Metulen merhaba.
Çim ile ilgili çalışmalarınızı ilgiyle takip edeceğim. Konuyu fazla dağıtmadan belirtmeliyim:
25 kg.lık çuvallarda 5 çuval Charisma leonarditiniz ambara verildi. İnanıyorum ki çok memnun kalacaksınız. Özel mesajda da belirttiğim gibi iki ay sonra hediye sıvı solucan gübremizi istemeyi unutmayın.

Hobi bahçenizdeki sebze ve meyvelere de leonardit çok iyi olacaktır. Ama benim önerim sebze ve meyvelerde katı solucan gübresi. İnanın damak çatlatan lezzeti solucan gübresinde bulacaksınız. İstanbul'da solucan gübresi üreten firma da var. Onlardan da alabilirsiniz. Tamamında kullanmayacak olsanız bile bir kısmında deneyin. Kullandıktan sonra göreceksiniz ki siz de solucan gübresinin müdavimi olacaksınız.

Biz ilk solucan gübresi hasadımızı Sayın Meyvelitepe üstada vereceğiz. Bundan da onur duyuyoruz. Bu konularda da fazla yazmak istemiyorum. Sanki reklam yapıyorum sanılacak. Ama bizim gayemiz dostların kimyasaldan mümkün olduğunca uzaklaşarak doğal ürünleri kullanmasına aracılık edebilmek, eski çileklerin kokusunu tekrar geri getirebilmek, doğal meyve sebze tatlarını dostların tadabilmesini sağlamak. Zaman içinde bizim ne yapmak istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır.

Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...

metulen beğendi.
vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2014, 15:51   #2
Ağaçsever

metulen's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster
Sayın Metulen merhaba.
Çim ile ilgili çalışmalarınızı ilgiyle takip edeceğim. Konuyu fazla dağıtmadan belirtmeliyim:
25 kg.lık çuvallarda 5 çuval Charisma leonarditiniz ambara verildi. İnanıyorum ki çok memnun kalacaksınız. Özel mesajda da belirttiğim gibi iki ay sonra hediye sıvı solucan gübremizi istemeyi unutmayın.

Hobi bahçenizdeki sebze ve meyvelere de leonardit çok iyi olacaktır. Ama benim önerim sebze ve meyvelerde katı solucan gübresi. İnanın damak çatlatan lezzeti solucan gübresinde bulacaksınız. İstanbul'da solucan gübresi üreten firma da var. Onlardan da alabilirsiniz. Tamamında kullanmayacak olsanız bile bir kısmında deneyin. Kullandıktan sonra göreceksiniz ki siz de solucan gübresinin müdavimi olacaksınız.

Biz ilk solucan gübresi hasadımızı Sayın Meyvelitepe üstada vereceğiz. Bundan da onur duyuyoruz. Bu konularda da fazla yazmak istemiyorum. Sanki reklam yapıyorum sanılacak. Ama bizim gayemiz dostların kimyasaldan mümkün olduğunca uzaklaşarak doğal ürünleri kullanmasına aracılık edebilmek, eski çileklerin kokusunu tekrar geri getirebilmek, doğal meyve sebze tatlarını dostların tadabilmesini sağlamak. Zaman içinde bizim ne yapmak istediğimiz daha iyi anlaşılacaktır.

Her şey gönlünüzce olsun. Selamlar... Saygılar...
5 çuval x 25kg leonarditi sorunsuz teslim aldık. Kullandıkça deneyimlerimi buradan paylaşırım. Çok güzel bir alışveriş oldu. Tekrardan teşekkürler.

metulen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2014, 20:16   #3
Yeni Üye

ALİZ's Avatar

Giriş Tarihi: 26-01-2014
Leonardit kullanımını tekrar gözden geçirin derim. Israrlıysanız, dikkatli kullanın. Sonucu ben de takip edeceğim, merak ettim.

merihozer beğendi.
ALİZ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2014, 23:36   #4
Ağaçsever

metulen's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ALİZ Mesajı Göster
Leonardit kullanımını tekrar gözden geçirin derim. Israrlıysanız, dikkatli kullanın. Sonucu ben de takip edeceğim, merak ettim.
Yapısı gereği toprağa zararlı bir madde barındırmadığını okudum. Ayrıca gübre gibi fazla kullanıldığında bitkiyi yakma gibi bir durum söz konusu değil. Peyzajcı rulo çim öncesi toprağa leonardit adı altında siyah bir toz atmıştı ama bence çoğunluğu kömür tozuydu. Bu ürünü ise araştırıp aldım. Toprağa zararsız diyerek bol bol kullanacak değilim. Sebze bahçeleri ve meyve ağaçları için kullanım miktarını öğrendim zaten. Çimenler için ne kadar gerektiğini araştırdıktan sonra baharda kullanmayı düşünüyorum.

Uyarınızı gene de dikkate alıcam. Kullandıktan sonra yorumlarımı buradan paylaşırım.

ALİZ beğendi.
metulen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
çim ekimi, püf noktaları.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025