![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2008
|
Benzinli tırpan için önerisi olacak forum üyeleri var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın seaa; Bende 3 yıldır Oleomac 750 kullanıyorum. Son derece güçlü motoru var. Zaman zaman yevmiye vererek çalıştırdığım kişilerde, kullandıkları diğer benzinlilere göre daha iyi iş çıkarabildiklerini söylüyorlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2008
|
benzinli tırpan
Sayın Orhan Özbilgiç oleomac 750 hala satılmaktamı ? internette bulamadımda oleomac web sayfasında |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Satılıp satılmadığını bilmiyorum. Ama 755 inin benimkinden bir üst model olacağı mantığıyla, Oleomac 755 i rahatlıkla önerebilirim. Benzindede, (Özel mesajdada belirttiğim gibi) 5 litreye ya Husqovarna iki zamanlı yağdan bir ölçek, ya da, Castrol 2T motor yağından yarım litre ilavesiyle elde edeceğiniz karışım kullanılıyor. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Benzinli Tırpan sitesinde alabilirsin. Uygun bir site bende ordan benzinli bir tırpan almıştım. Telefon ile ararsanız size destek verebilirler çok anlamadığım için arayıp ürünler hakkında bilgi almıştım. tavsiye edebilirim. Yerin istanbul'daysa karaköyde yerleri orda birçok firma mevcut çok araştırıp öyle almıştım. Genede araştır. Sitenin reklamı oluyor diye düşünülürse mod arkadaşlar silebilirler siteye yeni üye oldum . kuralları pek bilmiyorum. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|