agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Peyzaj, Bahçe Düzenleme
(https)




Beğeni Düzeni7Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-10-2009, 10:44   #4
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 17-03-2009
Şehir: ist
Mesajlar: 82
Sn. Hosseda, aslında hidayetcalıskan belirtti, ancak tekrarlamakta yarar olabilir. Otla mücadele yapacağınız alan, bir dönümden az ise, elektrikliyi tercih etmelisiniz. Bu alandaki ot miktarı ve kullanacağınız kablo uzunluğu daha az olacaktır.

İlave bilgi, benzinli tırpanlarda kullanılan motor, benzinli ve iki zamanlıdır. Bu motorlarda yakıt ve benzin 1 / 50 oranlarda karıştırılarak kullanılır. Bu karışıma dikkat etmek lazım.

Bu tip motorların olumlu tarafları; küçük,yüksek devirli,bakımlarının az oluşu ve elde kolayca taşınabilir olmaları . olumsuz tarafları ise, 4 zamanlı motorlara göre yakıt sarfiyatlarının biraz fazla oluşu ve yüksek sesi dir. ( yaklaşık 110 db) . Bu ses komşunuzun evi çok yakınsa sorun olabilir.

Ayrıca, yüksek devirli oluşu nedeniyle, alanda bulunan küçük taş, ot ve benzeri materyalleri dönme yönünde saçtığı için , Kullanırken çizme ve gözlük, sesi için de kulaklık,kullanmayı ihmal etmeyiniz.
Ben iki yıldır sorunsuz kullanıyorum ve çok memnumum.
kolay gelsin.

msafak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025