![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
devamı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
devamı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
devamı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Ve son... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
cattleyam
yaklaşık 2 yıldır bende ve çiçek zarfı da bir yıldan uzun bir süredir üstünde sanırım vazgeçti, açmayacak ![]() sizdeki bitkilerin daha seyrek olarak saksıda olduğunu görüyorum, benimkisinin ise maşallahı var. ayırmamı tavsiye eder misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
soru 2
bu cattleyam ise saksıda o kadar çok gür bir hale gemişti yeni gelen bulbları çok küçük kalıyor, gelişemiyordu, eski yaprakları ise yaşlanmış gibi buruşuyordu ikiye bölüp diktim yorum yapmak için erken ama şuan sıkıntısı yok gibi. aynı şekilde o da minnacık zarflar veriyor ama kurutuyor o zarfları. tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mıdır? cinsini öğrenebilir miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Ayırmak veya saksı değişimi mantıklı olabilir, yeni pseudobulb'lar saksının dışında çıkacakmış gibi görünüyor. İki yıldır aynı saksıdaysa harcı da eskimiştir zaten... Bu konuda çok deneyimli değilim ama birçok yerde ayırma veya saksı değişimi için büyüme döngüsünün belli bir noktasının beklenmesi gerektiği, başka zamanlarda bu işlemin büyümeyi aksatacağı yazıyor. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla sizin bitkilerin yaprakları biraz koyu renkli gibi geldi bana. Işık az geliyor olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|