![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2013
|
Alıntı:
söylediklerinizi dikkate aldım toprak ve gübre gelir gelmez hemen işe koyulacağım Teşekkür ederim cok güzel bilgiler edindim sayenizde hem size hem serkan beye cok teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-05-2008
|
Alıntı:
Yazışmalarınızın tamamında TORF ve TOPRAK lafı geçiyor.Lütfen çılgınlık yapıp TORF veya TOPRAK kullanmayın,Orkidelerinizin tamamını öldürürsünüz.Londra dan yazıyorsunuz.Orada ORKİDE HARCI nı bulabilirsiniz,değişiminizi o harçla yapın,çiçeklerinize yaşama şansı verin. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
Alıntı:
orkideler yaşasın...Çünkü türleri yok olma tehlikesiyle karşı karşıya malesef ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
cok uzuldum bugun koklerini oyle gorunce gercekten icim acidi disardan bakilinca ne kadar saglikli gorunuyordu oysa meger torf coktan curutmus koklerini ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
yapraga basli olan ana kok sim siyah olmus koklerde hep curuk inceden tel kalmis icleri bos kestim steril makasla ve tarcinlayip ektim yeni topraginda ilk suyunu verdim normalden biraz daha az sıklikta sulamayi dusunuyorum belki bi ise yarar. Ayda birde gubre vericem guclenmesi icin insallah kurtaririm. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-05-2013
|
Merhaba arkadaşlar bir önceki sayfada eklediğim ilk resimler var o resimlerde bulunan tomurcuklar yavaş tavaş çiçek açtılar ama bu yeni koyduğum resimlerden ilkindeki kabarıklık ne büyüyor ne küçülüyor aynı boyutunu sürdüyor bu oluşum nedir? Ne yapmam gerekir? İkinci sorum ise ikinci fotoğrafta göreceğiniz üzere sağ daldaki çiçeklerin hepsi döküldü ve dal çıplak kaldı. Bu dala herhangi bir müdahalede bulummam gerekir mi? Kesmek vs gibi? Yoksa olduğu gibi kalsın tekrar aynı yerden çiçek açar mı? |
|
|
|
![]() |
|
|