![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Oh nihayet Vanilya çubuğu (Vanilla planifolia ) kısmına bir mesaj yazan oldu, günlerden beri! Teşekkürler sevgili acemifüsun, Forumun orkide bölümü çok suskun ve durgun... Diğer bölümler o kadar canlı ve hareketli ki onları takip etmek beni mutlu ediyor fakat bir orkide meraklısı olarak burada ki durgunluk için üzülüyorum...Günler geçiyor tek bir mesaj bile yazılmadan... Çok fazla sayıda orkide yetiştiren olduğunu biliyorum, arkadaşlar neden birşeyler paylaşmıyorsunuz? Diğer bölümlerde,bitkilerde ki en ufak gelişmeler resimlerle anlatılıyor, paylaşılıyor...sürekli bir paylaşım ve yardımlaşma, akıl danışma var. Lütfen, "saçma olur", "komik olur" **** "gereksiz kaçar", "çok profesyonelce değil", "literatürü bilmiyorum yanlış olur" gibi düşünmeyelim, çekinmeyelim ve herşeyi paylaşalım...Burası bir paylaşım merkezi, herkes tabi ki ziraatçi, botanikçi, profesyonel değil, tek ortak noktamız bitkilere olan sevgimiz. Orkide bölümü de canlandıralım..Diğer bölümlerde ki paylaşım, yardımlaşma bizde de artarak devam etsin... Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|