![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Su yeteri kadar besin sağlayamaz , bu yüzden orkide besini kullanmanızı tavsiye ediyorum ![]() Çiçeklerindeki cansızlıktan kastınız ne ? Çiçekler ömrünü tüketmiş olabilir , ve ya kök çürümesi olduğu için de o hale gelmiş olabilir . vs bir sürü neden .. Gözlem yapmanız gerekicek ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-08-2015
|
Merhabalar, bir arkadaşım doğum günümde bana hediye olarak mor orkide almış. İş yerime Gönderdiği için hemen eve getiremedim ve yaklaşık iki saat bunaltıcı bir sıcağı olan araba da kaldı ;( bana geldiğinde çok Sayıda canlı çiçeği ve goncası olan orkidemin 2 saat sonunda tüm Çiçekleri yere bakıyordu ve cansızlardı. 1 gece bekledim ve düzelmeyeceklerini anlayınca dayanamadım budadım. 2 dalı olan orkidemin bir Dalı'nı 3. Çentiğin yukarısından diğerini ise sadece çiçeklerini alacak şekilde budadım. 2. Günün sabahında Yaprakların hemen hepsi uçlarından kurur gibi buruşmaya ve en üstteki iki yaprak köklerinden de koparmaya başladı. Bunun üstüne arıtılmış Çeşme suyu ile suladım ve yerini değiştirdim. Ama iyiye gidiyor gibi görünmüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|