![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2015
|
Merhabalar herkese.Ben sitenizi birkaç aydır takip ediyorum.Öncelikle insanlara böylesine yardımcı olan bir siteyle karşılaştığım için çok memnunum.Böyle bir sitenin açılmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum.Bende sekiz ay önce hediye gelen orkidemi yaşatabilme umuduyla sitenize üye oldum.Umuyorum ki yardımlarınız sayesinde orkidemi yaşatabilirim. orkidem geldiğinde çok canlıydı fakat çiçekleri çok kısa sürede döküldü.çiçeğimin köklerinin hepsinin çürümüş ve saksı harcının çok kötü durumda olduğunu fark ettim.Mecburen köklerin hepsini kesmek zorunda kaldım .Çiçek sapını da uygun olan yerinden kestim.Birkaç aydır yapraktan nemlendirme sayesinde köksüz yaşıyor.İki tane keiki verdi.Orkidemin zaten kökleri yok ve yeni kök vermiyor, keikinin onu daha çok yoracağını düşünüyorum.Keikileri köklendirmek için elimden geleni yapıyorum.fakat kök vermediler. orkidenin yaprakları pörsümeye başladı.Sanırım ölecek artık.Artık ne yapacağımı bilmez durumdayım.Belki sizler yardımcı olabilirsiniz umuduyla yazıyorum.Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.Bunlarda orkidemin fotoğrafları. . ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|