agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Orkide > Orkide Hastalıkları
(https)

Beğeni Düzeni1347Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-11-2012, 07:03   #11
Ağaç Dostu

SAGEN's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2011
Galeri: 26
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emin.sasani Mesajı Göster
Evet yasim kucuk ama cevremdeki herkes orkideler hakkinda benden yardim ister ayrica sizin kadar bilgili degilim ama baskasindan duymadim veya daha once yapmadigim bir sey degil. Sayin Amazon'nun basina gelen aynen bana gelmisti ve yazdiklarimin aynisini uyguladim hicbir koku kesmedim cunku yumusak ve curumus degillerdi ve bir sure sonra orkidemin o "hastalikli" kokleri yeserdi. Sonuc olarak o yazdiklarimi nerden cikardigimi umarim anlamissinizdir. Size ve bilgilerinize saygisizlik etmek asla istemedim. Ben kendi dusuncemi yazdim yanlis da olabilir dogruda o orkideye baglidir. Saygilar
Sevgili EMİN.SASANİ;

Öncelikle günaydın. Yazınızda biraz tepki sezinliyorum. Ancak amacım sizi yermek değil bilakis, bazen doğru bildiğimiz şeylerinde yanlış olabileceğini belirtmekti. Tıpkı sizin de dediğiniz gibi "yazdiklarimin tamami gozlermlerimdendir". Bu kısım yanlış olan yerdir, sadece gözlem doğruyu vermez sevgili dostum. Tecrübe, bilgi ve birikim tamamlayıcı unsurlardır.
Ayrıca çevrendeki herkesin senden yardım istemesi güzel bir şey, ama söylediklerinin tamamen ya da her zaman doğru olduğunu göstermez. Sebep sonuç ilişkisi tamamen.
Bu arada yazdıklarınızıda saygısızlık olarak almadığımıda belirtmek isterim.
"Ben kendi dusuncemi yazdim yanlis da olabilir dogruda o orkideye baglidir." cümlesi zaten açıklamayı yapıyor ve hala yanlış yolda ilerlediğinizi düşünüyorum. Aslı olan düşünceler değil bakım hakkındaki bilgi ve tecrübelerimiz.
Sağlıcakla kalın SAYGILARIMLA.

SAGEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025