![]() |
|
![]() |
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Bazı organik maddelerin N/P/K oranları
Kusura bakmayin, listenin orijinali Ingilizce oldugu icin direk buraya yapistiriyorum. Zamanim oldugunda Turkce'ye de cevirmeye calisacagim:
Not: Maalesef bir kaynaktan alip arsivime katmisim. Pek yaptigim birsey degildir ama kaynagi not etmeyi unutmusum. Bu yuzden kaynak veremiyorum. Olcumler bana ait degildir ![]() Düzenleyen birnefestoprak : 02-03-2013 saat 02:23 Neden: Terimler Turkce'ye cevriliyor. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
|
Kaynak şura olması lazım.https://books.google.com.tr/books?id...0culls&f=false Ayrıca bu listenin benzerini acemi çaylak ta vermişti ordada burdada muz yanlış.Sürekli kafama takılıyordu herkes muz potasyum kaynağı der bu listelerde nerdeyse hiç içermiyor verdiğim linke bakın birde. Banana residues(ash):Muz artıkları (kül) potasyum:41-50 içeriyor. Bu arada kül dediğinide muz kabuğunu ince doğrayıp fırında 200 derecede 45 dakika kadar pişirin rengi kararacaktır kıtır kıtır olacak sonra robotta çekersiniz alın size saf potasyum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
Şehir: İstanbul, Tekirdağ
Mesajlar: 598
|
Deniz yosunu nasıl tuzdan arındırılır, ne kadar suda tutmak ya da yıkamak gerekir? Bulunduğum konum itibarıyla neredeyse sınırsız miktarda temin edebilirim. Sonuçta oldukça zengin bir ürün ancak tuz tehlikesi içeriyor iyi tuzdan arındırılması lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2013
Şehir: Samsun
Mesajlar: 656
|
bu konuyu bende okumadım ama aradığınız sorunun cevabı şurada olabilir.http://www.agaclar.net/forum/temel-k...ulama/1462.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|