agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni72Beğeniler
  • 5 Gönderen A_NOMAD
  • 9 Gönderen Jakin
  • 3 Gönderen sevgihoca
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 5 Gönderen İsmail Kuzucu
  • 11 Gönderen A_NOMAD
  • 5 Gönderen Ozlem A
  • 5 Gönderen pınar59
  • 7 Gönderen Jakin
  • 4 Gönderen Jakin
  • 4 Gönderen pınar59
  • 2 Gönderen Sûz-i Dilârâ
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen Sûz-i Dilârâ

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-11-2015, 11:28   #8
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Çok güzel bir başlık olmuş, eline sağlık Sevgili A_NOMAD. Burada mutfakta artanları nasıl değerlendirdiğimizi paylaşabiliriz.

İdeali her şeyi aynı gün yiyebileceğimiz kadar yapmak ve besin değeri kaybolmadan tüketmek. Ama bazen evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor.

Örneğin, pirinç pilavı arttığında ertesi gün yayla çorbası yapmak gibi pratik herkesin bildiğini düşündüğümüz bir yöntem, mutfağa yeni biri için harika bir fikir olabilir.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025