![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
|
Artan yemek ve malzemeleri değerlendirme
Bu sabah kahvaltıda yumurtalı ekmek (tuzlu ve baharatlı) kızartmıştım, elimin ayarı kaymış ve epey fazla hazırlamışım ![]() Tuzlu ve baharatlı olduğu için şerbet hazırlayarak ekmek tatlısına dönüştürmem söz konusu değil, soğuk haliyle de yenmeyecek-ziyan olacak... Zaten bayat ekmekleri değerlendirmek için yaptığım yiyeceği ziyan etme düşüncesi canımı sıktı ![]() Aklıma da hiçbir alternatif gelmedi. Ben bu artan ekmek kızartmalarını nasıl değerlendirebilirim? Önerilerinizi bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|