agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni72Beğeniler
  • 5 Gönderen A_NOMAD
  • 9 Gönderen Jakin
  • 3 Gönderen sevgihoca
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 5 Gönderen İsmail Kuzucu
  • 11 Gönderen A_NOMAD
  • 5 Gönderen Ozlem A
  • 5 Gönderen pınar59
  • 7 Gönderen Jakin
  • 4 Gönderen Jakin
  • 4 Gönderen pınar59
  • 2 Gönderen Sûz-i Dilârâ
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen Sûz-i Dilârâ

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-11-2015, 16:22   #1
Ağaç Dostu
 
A_NOMAD's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
Artan yemek ve malzemeleri değerlendirme

Bu sabah kahvaltıda yumurtalı ekmek (tuzlu ve baharatlı) kızartmıştım, elimin ayarı kaymış ve epey fazla hazırlamışım

Tuzlu ve baharatlı olduğu için şerbet hazırlayarak ekmek tatlısına dönüştürmem söz konusu değil, soğuk haliyle de yenmeyecek-ziyan olacak...

Zaten bayat ekmekleri değerlendirmek için yaptığım yiyeceği ziyan etme düşüncesi canımı sıktı

Aklıma da hiçbir alternatif gelmedi. Ben bu artan ekmek kızartmalarını nasıl değerlendirebilirim?

Önerilerinizi bekliyorum

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025