![]() |
|
|
|||||||
72Beğeniler
3
Gönderen sevgihoca
5
Gönderen Ozlem A
5
Gönderen pınar59
4
Gönderen pınar59
1
Gönderen hosseda
3
Gönderen hosseda
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,471
|
Artan yemek ve malzemeleri değerlendirme
Bu sabah kahvaltıda yumurtalı ekmek (tuzlu ve baharatlı) kızartmıştım, elimin ayarı kaymış ve epey fazla hazırlamışım Tuzlu ve baharatlı olduğu için şerbet hazırlayarak ekmek tatlısına dönüştürmem söz konusu değil, soğuk haliyle de yenmeyecek-ziyan olacak... Zaten bayat ekmekleri değerlendirmek için yaptığım yiyeceği ziyan etme düşüncesi canımı sıktı ![]() Aklıma da hiçbir alternatif gelmedi. Ben bu artan ekmek kızartmalarını nasıl değerlendirebilirim? Önerilerinizi bekliyorum ![]() |
|
|
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|