![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Sn. bahcedenn, ben evlenmeden önce 19 yılımı Bayrampaşa'da geçirmiş biri olarak Yıldırım mahallesine hiç yolum düşmedi ama köfteleri öyle bir anlattınız ki, o taraf gittiğimde muhakkak uğramak isterim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Ama dikkat ederseniz yolum Bayrampaşa'ya düşünce değil, Avrupa yakasına düşünce dedim. ![]() Çengelköy'de de Meşhur Recep Usta vardır mesela. Çınaraltı'nda kime sorsanız gösterir. Onun da köftesi mükemmeldir. O da bazı Gurmelere göre ilk 10 içerisinde yer alır. Ama Mirza benim damak tadıma daha çok hitap ediyor. Bu yüzden 5 dk mesafede olduğum Çengelköy yerine yolumu daha çok Mirza'ya düşürmeye bakıyorum. Ama Recep Usta'nın da hakkını yemeyeyim şimdi. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
KÖFTECİ RECEP USTA Yakın mesafeye servis var Recep Usta tarafından 1951 yılında açılan Çengelköy'deki Köfteci Recep Usta'yı 20 yıldır oğlu Yavuz Güldiken işletiyor. Köfteci Recep Usta, her gün 11.00-19.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Köfte-piyazın yanı sıra kendi imalatı olan kadayıf ve kemalpaşa gibi tatlılar da mönüsünde yer alıyor. Köfteci Recep Usta, yakın mesafedeki adreslere servis de yapıyor. İstanbul, Çengelköy, (0216) 321 49 77. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|