agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni3323Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-12-2015, 12:54   #11
Ağaç Dostu
 
Jakin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Mersin
Mesajlar: 1,334
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla Mesajı Göster
Sevgili Jakin,
Bu Bulgaristan'da göçmenlerin sık yaptığı bir fasulye. Ben de onlardan öğrenmiştim. Eşim etli kuru fasulye sevmediği için bundan ister, ben de ona yaparım. Ben yemem, ben bol kemikli etle yapılanı çooook severim
Zeytinyağında sırasıyla; soğanı, biber salçasını, biberi, domatesi, önceden ıslanıp haşlanmış kuru fasulyeyi kavuruyorsunuz. Sonra suyunu tuzunu ekleyip pişiriyorsunuz. Bu kadar basit aslında ama çok sevilen bir yemek olduğunu söylemeliyim. Bir de bu yemeğin diğerine göre daha fazla sulu olması gerekiyor. hafif olduğu için yazın dahi yenilebiliyor. Bir deneyin derim Afiyet olsun.
Sevgili Milla tarif için çok teşekkür ederim. Mutlaka en yakın zamanda deneyeceğim. Sevgiler..

Bugünkü menünüz de güzelmiş, afiyet olsun..

Jakin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
menü, ne pişirsem


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025