Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla
Sevgili Jakin,
Bu Bulgaristan'da göçmenlerin sık yaptığı bir fasulye. Ben de onlardan öğrenmiştim. Eşim etli kuru fasulye sevmediği için bundan ister, ben de ona yaparım. Ben yemem, ben bol kemikli etle yapılanı çooook severim 
Zeytinyağında sırasıyla; soğanı, biber salçasını, biberi, domatesi, önceden ıslanıp haşlanmış kuru fasulyeyi kavuruyorsunuz. Sonra suyunu tuzunu ekleyip pişiriyorsunuz. Bu kadar basit aslında ama çok sevilen bir yemek olduğunu söylemeliyim. Bir de bu yemeğin diğerine göre daha fazla sulu olması gerekiyor. hafif olduğu için yazın dahi yenilebiliyor. Bir deneyin derim  Afiyet olsun.
|
Sevgili Milla tarif için çok teşekkür ederim. Mutlaka en yakın zamanda deneyeceğim. Sevgiler..
Bugünkü menünüz de güzelmiş, afiyet olsun..
