agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-12-2008, 23:23   #13
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Sıfır tuzlu yemekler

Tavuk haşlanıp, çatalla didiklenir. Biber, havuç ince (kibrit çöpü şeklinde) doğranır; az yağla teflon tavada pişirilir. İnce doğranmış mantar ilave edilir. Mantar suyunu çekmeye başladığında tavuk eklenir. 2-3 dakika daha karıştırılır. Karabiber serpilip, ocaktan indirilir.

Kuşbaşı doğranmış tavuk 8-10 saat önceden 1 yemek kaşığı yoğurt, bir miktar kırmızı pul biber karışımı ile marine edilir. Pırasa, havuç, biber kibrit çöpü şeklinde doğranır. Az yağlı tavada pişirilir; marine edilmiş tavuk ilave edilir. Tavuk suyunu çekene kadar pişirilir.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025