![]() |
evet farkındayım ..bugün sevkiyat yapacağım Kayseriye
|
Alıntı:
Alıntı:
|
ibuprofen bak gayretlerimi görüyorsun :D
Benim de mum çiçeğim yok...anla artık canım :D |
Alıntı:
Gavur ellerindeki muhteşem mum çiçeklerinin resmini gösterip iştahımızı kabarttın. Madem aklımıza o çiçekleri düşürdün, ceza olarak onlardan birisini bulup bize dağıtacaksın :) |
çiçeğini kargoya verdim. sizin oraya cumartesi varmış servis o gün elinde..
Qitted,ben zaten bu farklı türlere kafayı ne zamandır takmıştım. dışardaki siteleri arıyorum.sonunda bi yolunu bulacağımızı sanıyorum.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
sipariş verme konusunda acele etme ben akşam bir kaç siteye baktım epey tuzlu fiatlar vardı..çiçeği bir bulalım çeşitli çareler ararız.
|
Bizim mesaj güme gitti bu arada :D
Kargonun yoluna taş koycam :D |
Benim de mum çiçeğim yok...anla artık canım :D[/QUOTE]
sen istedin ben yollamadım mı adrese teslim sevkiyatlar hergün yapılabiliyor |
Bi kapıya bir tane yeter ben de ibuprofenin kapısında cingane olayım dedim ama anlamamazlıktan geliyor :D
Peki öyleyse İBUPROFEEEENN ÜRETTİKLERİNDEN İSTERİİİİİİM :D |
Bu günlerde yurt dışına çıkacak bir tanıdık,akraba, arkadaşı olan filan yokmu?
Rica etsek 1 saatini ayırıp bize bir mum çiçeği fidesi alıp getirmezmi mesela ? Masrafını karşılarız diye düşünüyorum. |
valla benimde aklıma geldi. bir arkadaşımda otobüsle tura çıkacak .bir adres bulabilirsem ,ondan git ordan al demeyi düşünüyorum.
bitkilerin yurt içine sokulmasıyla ilgili bazı şartlar oluyor sanki aklımda kaldığı kadarıyla gümrükte.posta yoluyla ne kadar kolay olacağınndan emin değilim |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yurtdışındaki vatandaşlarla bağlantı arıyoruz, bize bulup yollarlarmı diye mum çiçeğinin farklı türlerinden
|
Alıntı:
İlk bulduğu, gördüğü büyük çiçekçiye girip sorsun. Daha pratik bir çözüm sanki, ne dersin ;) Gümrük işine hiç takılmayın. Koy valizin bir köşesine, devam et. Zaten "bende bir fide var, beyan edeceğim" filan demeye kalksan gümrükçüler sopayla kovalar :D |
sevgili kayserili doktor arkadaşım,kayseride yaşıyorsan sana çelik verebilirim bu çiçekten,hatta en son bir deneme yaptım,çiçekli dalları kestim ve onları saksılara aldım ,hepside tuttu çiçek yerlerini bırakmadı,onlar gelecek sene açacakmı onu merak ediyorum.Saygılar
|
Alıntı:
Oh oh maşallah, götürdün bütün mum çiçeklerini :)) |
dayanışma
:p mum çiçeği kardeşliğinin Kayseri grubu oluşuyor
|
bende mum çiçeği istiyorum hem de şiddetle!!!!!!!!!!!!!!
|
2 Eklenti(ler)
İşyerimde de bir tane var demin yanındaydım çiçeği misler gibi kokuyor...;)
Eklenti 2417 Eklenti 2418 |
Arzu26 aramıza katılmana sevindik.yeni üyeler bölümünde kendini tanıtırsan daha da sevineceğiz.
siteye aktif katılımını bekler,seni mumçiçeği kardeşleri arasında görmeyi çok isteriz. sözünü ettiğin diğer ağaçları forumlarda sorarsan bilen arkadaşlar yardım edeceklerdir. |
Alıntı:
Mum çiçeğini köklendirip kardeşliği genişletecek başka arkadaş yok mu :confused: |
Ankarada olanlara ben destek olurum.
Ama kesip çeliklememi bekleyeceksiniz maalesef :( Sevgili kayseri grubu, enişteniz olarak yabancı mum çiçeği bulursanız sıra başıyım haberiniz olsun :cool: |
selamlar,
arkadaslar bendekl mum çiçeginin yapraklarının üstünde beyaz bişeyler oluştu.onlar için ne yapabilirim?yeni çelik 3 tane daha var.onlara da bulasırmı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
sonra zararlılar için evde hazırlanabilen ilaçlar bölümünü oku orada gerekli olan ilaç anlatılıyor. |
Kirmizi hızlı yayılan ve ilaçla başedemiyeceğin bir hastalık.Başıma geldiği için biliyorum.Koca mum çiçeğimi budadım bu yüzden.Yakında bitki bulundurma.Elinle bir süre hergün takip ederek temizlemen lazım.Hızlı yayılır.Üzerindeki pamuksu yapı içindeki böceği herşeyden koruyor.Genelde yaprak arkalarını ve diplerini sever.Bitkinin her tarafını hergün iyice taramalısın.
|
memet abi'nin yolladığı mum çiçeği çeliği
|
Aman aman ne güzel şey bu :)
Benim eve de böyle gelecek mi acaba :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025