![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aynı şekilde ben de ne açtırabildim ne de toprakta mutlu oldular. Hepsini topraksız ortama, çift kap yöntemine geçirdim. Kısa sürede yapraklarda canlanma, diriliş gözlemledim. Tomurcuk bekliyorum artık. ![]() Forumda, Hoyaların topraksız ortamlarda yetiştirilmesi başlığını incelerseniz sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Eklediğim hediye mum çiçeğim, topraksız ortamda yetişmiş, bana tomurcuğuyla geldi. Şu anda çiçekli.![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-07-2018
|
Alıntı:
teşekkürler . dalları uzun onun saksıdan çıkartıp topraksız yapabilrim heralde değilmi |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntıdaki mesajını okuyunca birden zihnimde bağlantı kurdum, 4 yıl topraklı ortamdan sonra beşinci yılında ponzaya geçirdikten sonra bu durumu yaşadım. Aklıma başka ihtimal gelmiyor çünkü sulama ve güneş durumu aynı. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2018
|
Saksısı çokmu büyük
Arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varmı nerdeyse 6 yıldır bende ama çiçek açmadı saksısı mı büyük geliyor yoksa başka bir derdimi var. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
|
Çok teşekkür ederim. Bir süre bakımını ananemize bırakmıştık bu neden sürekli uzuyor diye sürekli kesiyormuş o yüzden pek büyümedi.Peki saksısının drenajının olmaması kökleri çürütürmü |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderatör
Giriş Tarihi: 30-05-2008
|
Alıntı:
"Akıllı saksı" sistemiyle ilgili bilgim yok... Bilen bir arkadaş denk gelip açıklarsa ben de öğrenmiş olurum... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı: